• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia chwal sie ta czapa od Ilonki:-)
Dziama na razie chodze tak ile dam rady ale jutro mam spotkanie z trenerem znaczy sie z trenerka Polka :-)i ustalimy co i jak.
Valky zeby sie z miziania dzieci braly to chyba bylo by to najprzyjemniej splodzone dziecko w moim zywocie :-D:-D:-D
Ilonka no to czekamy ;-)
Lilu jak tam sytuacja????
Roszpunka ;-);-);-)cosik cię tu malo :sorry:
A i chcialam zaznaczyc ze tylko jako jedyna chyba Paula sie nam nie objawila:no:Dawaj zdj łobuziaro!!!!!!!!!!:-D
Ada jejciu dobrze ze z nimi wszystko w porzadku....ale mieli szczescie:szok::szok:

Laki oglaszam przetarg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Która chętna dzisiaj zrobic prasowanko u mienia w domu???????:-D:-D:-D

reklama
Dziewczynki nie ma sprawy Ada dostanie jutro czesc....kureierem a do Dziamy wysle innego poslanca ja tam w pudlach lubie grzebac wiec bedzie git :-D:-D a moze mojego m wam dorzuce jak mnie wnerwi????:-D:-D

A tu moje łoże od pani ze sprzatania IMG_0285[1].jpg babka wiedziala co dać:-) kolor idealny z meblami

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dostałam info od Marty,że już jest po i że nie miała dziś usg, bo gina powiedziała,że jeszcze może być za wcześnie,żeby coś zobaczyć. W piatek ma kolejną wizytę na 8. Mam nadzieję,że się nie obrazi,że przekazałam wieści:-)

Ciekawe kto jeszcze i czym podbije do wieczora bo widze ze co propozycja to lepsza :-D:-D:-D:-D

A ja jestem w mojej ulubionej pracy:-):-):-)IMG_0287[1].jpgIMG_0006[1].jpgIMG_0186[1].jpg chwale sie wam nie swoim domem ale uwielbiam tu przyjezdzac :-):-):-) popijam kawke i prasuje :-) moge wiecej zdj wrzucic jesli chceta ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry