• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry :-)

JA już nie śpię, bo kurier mnie obudził,że będzie u mnie 10-11:-) Jeśli wsztsko dobrze pójdzie, to będę dziś miała nowy telefonik :-) Jupi :-D:-D:-D Normalnie cieszę się jak dziecko :-D:-D:-D

Viola ja planuję dziś klopsiki zrobić z sosem pomidorowym :-)

Miłego dnia :-D:-D:-D

ediyh...

Martuś, bo ja czekam cały czas na info od Ciebie :-) ;-):-)

reklama
Witam pięknie sie ja Ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale ........... bedzie mnie w tym tyg raczej malutko ..... mam zamówienie na następne 2 kompleciki :-):-):-):-):-) cieszę sie wpadnie grosik na mikołaja :tak::tak::tak::tak: Bo w tym roku Jaś był grzeczny i przychodzi do niego prawdziwy mikołaj także wór musi być wypchany prezentami :-D:-D:-D:-D:-D i przy okazji Papi tez sie załapie hehe :-):-):-)

Także miłego dnia skarbki :-):-):-)

Ja także słomiana wdówka ...... ale za tydzien juz powiedziałam m ze Go nie puszczam z domu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lece nakarmić dzieciarnię bo my niedawno co wstaliśmy :-D:-D:-D:-D

Rozia dziękuję za info od Kasi ......miałam pisać tez ale TY byłaś pierwsza :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja nie spie z mala od7 ale wstalam chyba po 6 bo caly czas po domu ktos sie krecil ;/
Rozia dziekuje za wiadomosc od Kasi trzymam mocno kciuki za nie :)
Ja szukam czapeczki dla malego ale jakos nic mi sie nie podoba ajak juz to drogie jak diabliiii

Witam i ja!
Wczorajszy dzień tak szybko mi minął poszłam do kina z kuzynką mamą i ciocią na ostatnią część zmierzchu ...... wróciłam do domu a tu mąż rozespany a Jula szaleje.... tym sposobem poszła spać o 23 zamiast o 20:30 więc się nie wyspałam:sorry:

Dzięki za info o Kasi Kasiulka trzymam kciuki żebyś jak najszybciej mogła swoje dwa skarbeńka zobaczyć

Paula a ja ciągle bez neta w domu teraz jak robię cały tydzień nie mam jak formalności załatwić co mnie wkurza bardzo, bardzo bo nie mam z Wami kontaktu cały czas:-(

Ilonka oj będzie się działo w weekend weźcie mnie jako przyzwoitkę :-D cieszę się że udało się z tymi komplecikami....... jak mogę chwalę wszystkim Twoją twórczość to i może mi się uda jakieś zleconko dla Ciebie dorwać

Dziama jak tam rozpakowane pudła? Czy mi się wydaje czy Ty do wtorku miałaś "poznawać " wszystkie kąty z lubym;-)

losiczko a Ty słomiana wdówko tylko szurasz i szurasz ..... a grochówkę to mogłabym ci pomóc zjeść bo i ja i M lubimy

piąteczko teraz chodzę głodna jak się tak już naczytałam o tych wszystkich specjałach

malami a czyżby teraz w drugą stronę na wymioty szło ?

lilu nie przejmuj się ja jak w ciąży byłam została kaczka z rosołu taka połowa jak wzdłuż mostka przekrojona i mama mówi że za wiele na niej nie ma ale jak chce to mogę sobie ją zjeść i zjadłam całe pół kaczki że tylko szkielet z wylizanymi kośćmi został i przyszedł mój brat i się pyta czy my w domu piranie jakąś mamy co tak kaczkę opędzlowała i od tamtej pory tak się ze mnie śmieją :-D:-D:-D

Marta czemu mnie nie dziwi że się martwisz o jakieś objawy i o brak objawów i wogóle o wszystko :sorry: kochana spokojne ja nie wymiotowałam miałam tylko kilka potraw których nie jadłam bo mnie odrzucało i puchnące nogi reszty objawów brak .... zastanawiałam się kogo mi przypominasz i już wiem Alice z Zmierzchu <3

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry