• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada hahaha słowo "zakręcona" to jest taka łagodna forma aby określić Martusię :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To wariat do potęgi entej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ania Ostatni raz na ekranie .... potem juz bedziesz sie przyglądać tej małej buźce na żywo :-):-):-):-) kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Rozia to jest SONY Xperia ??????????????

Mnie sie marzy inny lepszy troszkę ten telefon niz mój ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
sony xperia j :-) Ilonko jak na mnie to i tak jest ok :-) Ja chciałam samsunga jakiegoś, ale nie mieli nic w kwocie do 60zl, a ja więcej nie zamierzam wydawać na telefon :-) A ten mam za 1zl :-)

edith..

muszę iść do sklepu, bo tzreba coś zjeść, a ja pustki mam w lodówce...

Ostatnia edycja:
Ilona nie mogłam użyć takich słów bo nie byłam pewna czy to zabrzmi tak jak chciałam czyli w takim mega pozytywnym znaczeniu

Rozia tel fajny ja też nie ładuje kasy w tel. :laugh2:

Marta ale całokształtem jak dla mnie tak :tak::-D

Witam się i ja :-)
Weekend minął spokojnie,niedzielę mieliśmy wyjściową. Najpierw obiad u teściów, a potem ciacho u siostry. Nurkowałam wczoraj na strychu w poszukiwaniu ubranek dla Maksia i dziś mam całą stertę prania!
Muszę jeszcze wyskoczyć do sklepu, a po południu korki. Wydziergałam balerinki w prezencie dla małej siostrzyczki uczniów, jutro skończy tydzień, no i brakuje mi wstążki do nich, tak że zdjęcie wrzucę jak będą gotowe. :-)
Nie doczytałam was do końca, bo naprodukowałyście że hoho;-)

Malami, proszę się nie martwić i być dobrej myśli, bo na pewno wszystko jest ok! Super, że udało się dogadać z szefem :happy:

Dzięki za info o kasi.
kasiu, współczuję kochana, że jeszcze nie zobaczyłaś kruszynek, ale już niedługo będziesz mogła się nimi cieszyć.:tak: Wracaj do zdrowia i dawaj znać jak się macie. Buziaki!

Pojawiam sie rano i prąd wyłaczyli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz właczyli barany jedne :crazy::crazy::crazy:

Marcia teraz świrowanko do 7 ,12 potem do następnej wizyty itd..... :-):-):-) ale Ty sobie świruj a bąbelek niech rośnie duży.Tyle że Ty moja kochana jedz bo urodzisz miniaturke przepióreczki :-D:-D:-D .Cudo suwaczek i jak leci :-):-):-)

Spadam babeczki te moje nieszczesne koszulki kończyć :-(

Buziolki .......

Betyszum........:-):-):-):-):-):-):-):-) zapraszam :-):-):-):-):-):-):-):-)

A się wykąpałam teraz czekam na P i jedziemy do biura pracy potem na wizytę na 16 czyli 17 czasu PL
Losiczko bidulko nie zajedź maszyny ;-)

Martuś ja wiem jak to jest sie martwic ciągle hehehe dzisiaj mam tak samo :-p

Roszpunko czekamy na zdjęcia

Rozia co do kotka to tak już ci będzie robił nie zmienisz tego niestety moje dwie terrorystki mają tak samo czyli róbmy wszystko żeby wkurzyć pańcię :-pod tak bo nam się tak podoba
telefonik super

no to do napisania później będę ok 20 waszego czasu moze troche wcześniej
Buziole

reklama
Rozia a mnie nie chodzi o to ze bym chciała lepszy od Twojego tylko lepszy od mojego tego co mam hehe :tak::tak::tak::tak::tak: Twój super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak:

Martuś TY sie uspokoisz jak weźmiesz swoje dzieciątko na rączki ... a tak to cała ciąza bedzie stresująca.... !!!!!!!!!!!!

Choć ja po wizycie serduszkowej byłam baaaaardzo spokojna,, nawet przed wizytami :) czułam ze jest dobrze i ze bedzie dobrze :-) bo chyba ten stres cały przeszłam przed serduszkiem ......oj pamietam jak myslałam ze zamiast do gabinetu bede biec ale do kibla ...........:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry