• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam i ja :-)
Byłam na zakupach w Rossmanie, ale się obłowiłam
:szok: o rety… ale przynajmniej mam zapasy :tak:

Losiczko a niech się docierają
;-) czyli mówisz, że odpowiadała by Ci jakby przyszło co do czego? :-)
Wiadome, to decyzja syna, ale wiesz mamusia też może się koleżanką wypowiedzieć
:-D

Piąteczko dziń dybry
;-)

Aduś szkoda bo i z nami mogłabyś więcej posiedzieć…
:-(
A jak ta ostatnia część „Zmierzchu”, warto się wybrać do kina? :confused:

Martuś proszę mi się nie zamartwiać!
:angry:
Ale milusio ze strony szefa, chyba jednak ma trochę z człowieka :tak:

LiLuu po wizycie koniecznie proszę o relację i fotkę na G jak się uda?
:tak:

Rozia telefonik fajny
:tak: szybko się przyzwyczaisz do niego, też miałam obawy jak dostałam smartfona od K, ale szybko mi poszła nauka- o dziwo :-D

Roszpunko
zdjęcie buciczków koniecznie wrzuć
:-)

Miłego dzionka :*

piąteczko i ten zębolog coś pomógł.... nie pij tyle kawy bo ci powiek będzie drgała jak mnie od tygodnia :sorry:

Paula nie wiem czy czytałaś bądź oglądałaś poprzednie części bo ja jedno i drugie i na tą jedną do kina poszłam no mi się podobała choć przez moment patrzyłam i nie wierzyłam co się dzieje razem z kuzynką i całą widownią ...... Ale fajny

Paula wiesz ja nie mam córki i od zawsze wiedziałam że bedę super teściową :-D:-D:-D mówie powarznie :-):-):-) a chłopaki jak co to do mamy o poradę lecą a ja sie cieszę. Jak mi któraś synowa nie przypasi :-D to powiem głośno ale pokocham jak córę :tak:.

Szuram ale mi sie nie chce :baffled:

A nózka Matiego ma sie dobrze a wiesz co ten mój burak zrobił??? Zmienił sobie gips na żywiczny i chodzi do pracy :baffled: tyle że tylko jezdzi nic nie nosi .

A mi własnie listonosz przyniósł żelik Conceive plus :-) dzisiaj :wściekła/y: ja go na wekend potrzebowałam :crazy::crazy::crazy: no nic będzie na przyszłośc :-)

AdaW no ja właśnie i oglądałam i czytałam i tak zastanawiam się czy iść do kina, czy lepiej sobie ściągnąć i w domu obejrzeć :-)

Losiczko to chyba chcę zostać Twoją synową hahaha
:-D

Mój listonosz to jest mistrzunio, uznał ostatnio, że niby nie ma mnie w domu, paczkę odniósł na pocztę z powrotem i nawet nie zostawił awizo, a ja czekałam jak głupia na paczkę i do babki z pianą, że mi nie wysłała hahhaa :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry