• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula myślę że idź do kina w domu to nie to samo a jak pójdziesz w środku tygodnia to jeszcze taniej będzie. To jedyna część jaką oglądałam w kinie resztę ściągałam i na laptopie z moją mamą , która książek nie czytała ale sagę bardzo lubi i obie stwierdziłyśmy że wrażenia nie do porównania...... odradzam imax myślę że cała bitwa cullenowie kontra volturi byłaby straszna ja nie poszłam ze względu na okulary a poza tym nie ma jeszcze polskiego dubbingu i trzeba czytać więc nie wiem jak to jest w wersji 3d

losiczko ja też bym Cię chciała za teściową .... którego syna polecasz:-p?

Wiesz też o najmniejszych pomyślałam..... choć z drugiej strony wszyscy by myśleli że ja mamą ich jestem(postarzyłabym się) a przy starszych to bym trochę odmłodniała :-D ostatnio się do Julki śmiałam że chyba powinna mi mówić Ada a do mojej mamy mamo ----> obie byśmy młodość odzyskały a tak to ona już taka duża :tak:

łooo matko własnie wróciliśmy

a więc wszystko w porządeczku najlepszym wody w normie,przepływy też,szyjka nadal jest dobrze zachowana więc pani doktor stwierdziła że małej się na świat nie śpieszy :-) i uwaga nasze maleństwo waży juz ponad 3kg :szok::szok::szok::szok::szok:i do terminu spokojnie jeszcze kilo dobije:eek::eek::eek::eek:
acha i zdjęć nie mamy bo już ładnie przyklejona do kręgosłupa buzinką ale z tego co widzieliśmy to pyza niesamowita :-D:-D:-Dtak że ustawiona do wyjścia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry