• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam!!!
Ja właśnie kończę kawkę i wpieprzam czekoladę miętową .... strasznie się tu cichutko zrobiło...... w głowie się już nie kręci..... :tak:ale jakaś taka zmęczona jestem że zaraz padam wczoraj długo wytrzymałam bo mi się Julka przebudziła więc usnęłam 22.20 a tak to z kurami spać chodzę..... nawet na figo fago ochoty brak bo tylko łóżko widzę to powieki opadają :-D:-D

Ilonka nie będę pisała że piękny komplet bo ileż można ...... to brzmi tak banalnie...... to będziesz miała dzisiaj relaks z gośćmi :-p

Martuś kochanie i jak się czujesz?

Losiczko hop,hop

Lilu szkoda z tą robotą ale głowa do góry :*

Rozia to teraz koleżanki będą musiały wymyślić inny prezent :-D

Joanna no niech m lata koło żonki i doceni to co robi :tak: Jak dziewczynki?

Paula po nocce się odezwij ;-)

Val kiedy m ma ten egzamin?

Truskaffka czekamy na zdjęcia fryzurki :tak:

Sylwia u nas tak samo jak się tatuś z córunią zaczną bawić to normalnie poziom decybeli gwałtownie wzrasta:rofl2:

Kasia es co tam jak się czujesz i dziewczynki jak się mają?

Dziama...... nam nie powiesz....... nam nie powiesz o co chodzi ? Jak coś będziemy tulić albo lać według uznania:-p

piąteczko :* :* :* :* :* :*

Hej Adus hehehe no ja ze spaniem mam tak samo wczoraj 20.20 to ja juz w lozeczku na 2 bok sie przekrecałam hihi
a czuje sie ok ,tylko brzuchol pobolewa i wiecej siedze,leze niz cokolwiek robię

Hej dziewczynki:-)

Ale jestem wkurzona....
Byłam na konsultacji u ortopedy w związku z tym moim nieszczęsnym kregosłupem, a koleś nie dość,że ledwo zerknął na zdjęcie rtg i stwierdził,że on nie widzi tego schorzenie, które inny lekarz mi zdiagnozował i na rehabilitacje chodziłam, to wypisał mi skierowanie do cc ze wzgledu na wiek, bo dla niego wiek powyżej 25lat, to już jest kwalifikacja do cc... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i chyba jednak prywatnie muszę iść, czyli 150zl w plecy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrr

Dziendoberek :-)

Kubula w szkole ale musieliśmy jeszcze skoczyc do sklepu po krepę i łyżkę drewnianą bo dzisiaj robia kukiełki.No i mama jednego z kolegów małego mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo grzecznie poprosiłam jej syna by nie kopał Kuby.Wczoraj na kurtce w okolicach brzucha miał dosłownie odcisk jego buta .Matka prawie mi do gardła doskoczyła bo jego biednego synka wszyscy biją a on dupa nie odda a jak odda to wielka draka.Chłopak najwyższy w klasie , nie raz widzę jak sie zachowuje na biosku .Jak gra w piłkę i coś mu nie wyjdzie zaczyna przeklinać pluć na dzieci.Widać jakie nerwy mam matka to i syn ma to po niej.

Ja dzisiaj kończe karakowiaka .W poniedziałek przyjerzdzają torebki no i w kńcu te pacynki.Męzulo dzisiaj wraca najważniejsze że z kasą bo za ostatni tydzien mu nie zapłacił :-(

Dopiero kawę sobie zrobiłam:sorry2: Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Dzień dobry

czy wy spać nie możecie :szok::szok::szok:
ja popijam kawusie i zaraz uciekamy znowu do UP :angry::wściekła/y: ciągle czegoś chcą a zasiłku zero

Ilonko twój Pawełek jeśt przesłodki nie mogę się na niego napatrzeć :tak::tak::tak:

Marta proszę być dobrej myśli ;-)wiem że czasami trudno nam uwierzy w cud ale one naprawdę się zdarzają

Sylwia :confused: dziwne z tym kamieniem

i więcej nie pamiętam :no:

miłego dnia kobietki :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Rozia jak to cc????? pogieło go???ale idz i sprawdz to jeszcze dokładnie zeby pozniej problemów nie było :tak:

Losiczko trza jej było tez wiążkę posłac juz ja z taką babą bym sie rozprawiła a jak nie z nia to tem glutowi bym po cichu powiedziała do słuchu :szok: i to tak ze by mi sie kłaniał z końca korytarza hehehehehehe

Liluu a co oni tam Cie tak ganiają dziady jedne ,ale dzis jestem bojowo nastawiona !!!

a i siknełam se pamiątkowo ostatni raz no i krecha mocniejsza od kontolnej

Ostatnia edycja:
witam Kochane z rana i zaraz uciekam.Roza @ nadal nie ma,ale to tylko ptzez złośliwość.owu musiało być póżniej,a może wogle?:confused:,bo dziwna ta moja tempka.miałam ostatni test,więc zrobiłam,myślałam że będzie cud na urodziny,ale oczywiście nic nie wyszło.tak więc pozostała w Tobie nadzieja,a widzę że jest pięknie!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:! ja życzę miłego dnia,wpadnę jutro bo dzisiaj mężulek zaplanował mi niespodziankę na urodzinki,a potem bania u Cygana ze znajomymi... buziaki dla wszystkich!!! serca028.gifZobacz załącznik 517848Zobacz załącznik 517848

e no ja się tak nie bawię Marta zrobiłaś jeden test więcej niż ja :-p:-p:-p:-p

a co do UP to niech ich ślak trafi mówię ci ciągle coś chcą teraz musi donieść dowód osobisty i potwierdzenie adresu :confused::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry