Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale jakaś taka zmęczona jestem że zaraz padam wczoraj długo wytrzymałam bo mi się Julka przebudziła więc usnęłam 22.20 a tak to z kurami spać chodzę..... nawet na figo fago ochoty brak bo tylko łóżko widzę to powieki opadają 

Jak dziewczynki?

No i chyba jednak prywatnie muszę iść, czyli 150zl w plecy 

wrrrr

bo grzecznie poprosiłam jej syna by nie kopał Kuby.Wczoraj na kurtce w okolicach brzucha miał dosłownie odcisk jego buta .Matka prawie mi do gardła doskoczyła bo jego biednego synka wszyscy biją a on dupa nie odda a jak odda to wielka draka.Chłopak najwyższy w klasie , nie raz widzę jak sie zachowuje na biosku .Jak gra w piłkę i coś mu nie wyjdzie zaczyna przeklinać pluć na dzieci.Widać jakie nerwy mam matka to i syn ma to po niej.
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

ciągle czegoś chcą a zasiłku zero 

dziwne z tym kamieniem 

i to tak ze by mi sie kłaniał z końca korytarza hehehehehehe
,bo dziwna ta moja tempka.miałam ostatni test,więc zrobiłam,myślałam że będzie cud na urodziny,ale oczywiście nic nie wyszło.tak więc pozostała w Tobie nadzieja,a widzę że jest pięknie!

! ja życzę miłego dnia,wpadnę jutro bo dzisiaj mężulek zaplanował mi niespodziankę na urodzinki,a potem bania u Cygana ze znajomymi... buziaki dla wszystkich!!!