• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Martuś tylko różnica taka że Tobie to jak najbardziej przystoi jako "kobiecie w ciąży" a ja masakra.... muszę się jakoś ogarnąć

Rozia a co miałaś z kręgosłupem..... ale przecież wiek tu nie ma nic do znaczenia tylko jak ciąża przebiega a nie że odrazu na cc wysłać i z głowy ale łoś :no:

losiczka ja bym tam mniej miła była zwłaszcza że ostatnio po wszystkich się drę i ciężko mi się opanować aż mój M powiedział że jak tak dalej pójdzie to mnie mamie odda a moja mama w śmiech i mówi że co on myśli że le mu gwarancji mogła dać pięć lat minęło i nikt takich długich gwarancji nie daje :-D:-D:-D

lilu a czego oni chcą ....... tam gdzie kasy nie dają to zawsze formalności tyle że aż się człowiekowi słabo robi

reklama
robi się
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pamelka sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam :-):-):-):-):-) Jakbym mogła, to bym się dziś napiła za Twoje zdrowie, ale skoro nie mogę, to Ty pij na zdrowie ;-):-D:-D:-D

Liluuu no widzę,że papierologia nie tylko u nas taka powszechna...

Martuś no mówię Ci... Jeszcze,żeby chociaż popatzrył dokładnie na to zdjęcie... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

losiczko Ty nie przyrośnij nam do tej maszyny...:-)

ja popijam kawkę na rozluźnienie :-)

Miłego dnia, bo zapomniałam wczesniej napisać z tego wszystkiego :-)

Rozia :no::no::no: masakra

Pamelo dla ciebie (i nie tylko) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

M

Aduś mam zdiagnozowane,że pzrechodziłam chorobę scheuermanna i teoretycznie to nie jest problem, ale musi to ortopeda stwierdzić, a ten konowął nie stwierdził u mnie czegos takiego... On nie widzial na zdjęciu tego, co 3 inne osoby zobaczyły...

reklama
Violuś postaram sie zrobic bardzo szybko... dla Rysicy musze zrobic w weekend teraz , na srode musze zrobic tez komplet co zamówiła Pani na allegro ( wczoraj) ( swoją drogo to na zamówienie - lada wyzwanie dla mnie bo tak sobie Pani wymysliła ze ja dziękuję , :szok::szok: ) ale taką mała czape robi sie szybko ( Papi tez ma taki obwód głowki ,) takze w srode jak bede szła wysyłas ten Pani to i Twoją wyslę :tak: dobrze ????????????
a nie nalezy Ci sie zasiłek dla bezrobotnych ??????????

Martus nie martw sie brakiem objawów.. ja tez przeciez nie modliłam sie nad kiblem a jak widac Pawcio pieknie rósł :tak::-) ale wiem ze cała ciaze bedziesz sie martwic .... my matki tak juz mamy !!!!! :-p

sylwia biedna ...... wiem co to ból nerki ( i chyba nigdy nie zapomne)

U mnie za tydzien (29, 11) tez otwieraja galerie :-D:-D:-D:-D gwiazda wieczoru NORBI hehe ... z tego co patrzyłam to galeria fuuuuul wypas :-D:-D:-D:-D takze miasto sie rozwija w koncu hehe

Ada miętowa ??? nie lubię :-p ale Tobie niech idzie w bioderka hihi :-D:-D

Rozia .....:szok::szok::szok::szok::szok::szok: co za kretyn ??????????????????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok: pierwsze słyszę aby po 25 roku zycia robic CC :szok::szok::szok::szok: chyba ten lekarz powinien zmienic zawód !!!!!!!!!!! :angry:
losiczko mam nadzieje ze teraz juz sianko maz przyniesie w ząbkach żonce :tak::-) mój tez wraca :-D:-D:-D:-D

Ania daj znac co chcieli :baffled:

Pamela słoneczko wszystkiego najlepszego , Ty wiesz czego życzę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) spełnienia marzeń .......!!!!!!!!!!!!!!

kwiaty.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry