• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
lilu bo to zawsze tak jest oni leją na to że to jest dla ciebie kłopot plus koszt, banda zdzierców i cudaków wymyślają tylko żeby utrudnić życie:wściekła/y:

Val no to super nie ma jak się rozerwać raz na jakiś czas :tak:

Martus i jak mamusiu sie czujesz:-)?????
Valky oj nie przesadzaj z ta waga....chyba az tak zle nie jest;-)
Sylwia jak tam zdrówko;-)???
Lillu co za konowaly :wściekła/y:........w tych urzedach....czasami az nóż sie w kieszeni otwiera
Ada i jak czekolada zniekneła:-D??
Ilonka ty tego swojego.....hmmm....naszego Papiego powinnas zgłosic gdzieś za modela :-D

A ja ledwo żyje po wczorajszych cwiczeniach:-p......laska sobie chyba pomylila zajęcia poczatkujacych z zaawansowanymi:baffled::baffled::baffled::baffled:........czuje każdy mięsień........ale za to na robocie duzo nie mam wiec jest ok:tak:
Na weekend plany mam mega duze....papiery, rozliczenie, sprzątanko, prasowanko no i cwiczenia :-)
A jak tam moja forumowa fitness advisor Jane:-)???

Co tam u Losiczki i {Piateczki??? Zzagubiona sie pokazywała?????.....bo widze ze Agnes sporadycznie .....Olus jej spac nie daje bidulce:sorry2:
Lori tez cos znikneła

A Różyczka , Dziama i Rozia????

hej..jestem i ja...kolano nadal boli i puchnie.. chodze jak sierota..ale co tam poodpoczywam sobie :-)
a wy jak zawsze bez litosci- rozpisaly sie i wez tu czlowieku ponadrabiaj:-)
ilonko- komplety sliczne..ja niestety tez nie potrafie takich rzeczy.a jaki model..tylko pozazdroscic..zreszta juz ci pisalam ze zakochalam sie w nim :-) :-) :-)
ada - dziewczynki nadal przezywaja..zwlaszcza starsza..wynalazla atlas psiakow i szuka..wiec raczej nie bedziemy mieli wyjscia..
A ja zamiast galerii oczekalam sie BIEDRONKI ..6.12 nam otwieraja...no jaki luxus :-)

:-) :-) PAMELA - Wszystkiego Najlepszego ...Spelnienia tych najskrytszych marzen

witaj joanno :)...

katy obawiam sie ze z moja waga jest zle, ale nie bede siebie i was jeszcze dzisiaj tym dolowac... matko jak ja bym chcial miec choc ulamek twojego zapalu:)))

wlasnie siedze i popijam cappucino, zapraszam ^^

katy zdrowko w miare czasami nerka zakuje ale da sie zyc :)
Ada nerka dzis niby nie boli ale czasami cos jak by zakulo ale najwazniejsze ze nie mam kolek nerkowych :)
A dzis ledwo zyje kreci mi sie w glowie

Ja już się godzinkę drzemnęłam ale w pracy i na siedząco bardzo nie wygodnie

Katy czekoladka jest więc wpadaj zjadłam może z 5 kostek i jakoś mi przeszło..... oj jak chodziłam na aerobik to zawsze się na koniec rozcigągałyśmy i połowa dziewczyn podeszła do tego w sposób olewający a ja że chciałm jak najlepszych efektów wszystko sumiennie robiłam i ja zakwasów zero miałam a tamte umierały..... mój m się ze mnie śmiał że po co mi o mogę przecież w domu ćw. ale to nie prawda człowiek się nigdy na tyle nie zmobilizuję......:-p

joanna tylko żeby się nie okazało że weźmiecie następnego a stanie się to co z pierwszym bo dopiero biedactwa by się ucierpiały:-(

val ja też idę sobię kawę zrobić więc łączę się z Tobą duchowo ;-)

Sylwia to dobrze że z nerkami lepiej...... a co do głowy to usiądź i nogi połóż na czymś..... maleństwo rośnie i serce ma problemy z pompowaniem krwi i tlenu..... a i nie trzymaj nogi na nogę bo to też krążenie pogarsza.... :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry