• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Sylwia spoko tak słyszałam z tymi nogami i jak puchną to tak samo do góry ja ostatni miesiąc się uzależniłam od tego...... więc rodzice i mąż remontowali kuchnie a ja dwa krzesełka jedne na dupkę drugie na nogi i ulga nie samowita.... mam nadzieję że i Tobie choć trochę pomoże

Roza witamy!

Katy żyję żyję i szuram szuram :-) może z tego pokręconego cyklu jakaś dzidzia wyjdzie ??? A czemu nie sikasz na testa???
Skończyłam uf....
a teraz muszę chatę do porządku doprowadzić z tego czarnego pyłu :-(:-(:-(

Narazinko :-):-):-)

Załączniki

• DSC00987.jpg
    DSC00987.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 56
Ada ty juz po drzemce??? ja wczoraj nie ucięłam sobie jej bo miałam roboty trochę i padłam nieprzytomna koło 20tej... szok wieczorem jestem nie do życia:tak:

Rozia właśnie doczytałam o lekarzu i normalnie nie wierzę w to co tobie powiedział:angry:

Losiczko ehh takie matki są najgorsze:baffled: szkoda czepiać bo i tak rezultatu nie ma tylko nerw i ciśnienie podniesione:baffled:. Dobrze że już kończysz szuranie:-)
Arcydzieła normalni:-De

Pamela wszystkiego naj naj kochanie i spełnienia marzeń!!!!:-D

Marysia ojj nie dobrze:-( przytulam cieplutko... żeby szybko przeszło.

Ale lipa:baffled: wczoraj moja siostra miała urodziny i zapomniałam do niej zadzwonić:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Roza ja ostatnio to wogóle bym tylko spała a gdzie przy takim popyrtanym (po mamie) dziecku można się zrelaksować o spaniu nie ma mowy choć wczoraj ja usnęłam wcześniej niż ona ..... taka ze mnie wyrodna matka ( Julka padła o 18 i obudziła się pełna energii o 21:szok:) ale myślę że to kwestia pogody

losiczko patrzę i podziwiam:szok: do tej pory myślałam że takie cuda to kosmici robią.... ale Twój geniusz widzę że ogarnia wszystko mamo doskonała szacun............. czuję się przy Was taka beznadziejna na szydełku umiem łańcuszek a jeżeli chodzi o szycie to nawet dziury w starych spodniach zeszyć nie umiem takie ze mnie bez talencie :no:

Marysia co się dzieje?

reklama
HIP!!!!! HIP!!!!! HUUUUUURRRRRAAAAAA!!!!!!!
Martuś gratulacje!!! (ja już nawet żygać mogę byle to było to
:tak:)

Roza oj robiła by pewnie jakieś szalone wyginańce gdyby nie to że nie spała tylko ona więc sobie grzecznie leżała i oglądała "przyjaciółki" do końca których ja nie dotrzymałam
:-D wiesz ona jest taka specyficzna np uwielbia szpilki i to najlepiej jeszcze szpilki i platformy jednym :)

Nie opowiedziałam Wam co wczoraj zrobił mój dziadek
On rano z moją teściową zawozi Julkę do przedszkola później sam ją odbiera i zawozi do teściowej czyli tam gdzie mieszkam . Wczoraj dzwoni do mnie czy Julka ma tańce ja mówię że tak i że musi odebrać ją pół godziny później czyli 14:30 (pytał o to dlatego że we wtorek były odwołane) godzina 15 dzwoni mój M że teściowa dzwoniła że Julki jeszcze nie ma
:szok: no to ja do dziadka (mój dziadek Julki pra dziadek): " Dziadku odebrałeś już Julkę z przedszkola?"
na co dziadek " Jeszcze nie bo dzisiaj przecież później bo tańce ma to dopiero o 14:30" a ja
" No tak o 14:3 ale jest już 15"
" Dziadek o cholera jasna zagapiłem się już po nią jadę ":-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry