• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry
witam porannie :-)

Katy spoznione ale ...........zdrowka i wszystkiego naj naj naj i spełnienia życzen :*:*:*:*:*
nie było mnie w domku i dlatego nie zagladalam na net:zawstydzona/y:

całą sobote i niedziele przelezalam,w sobote było ok jeszcze ale niedziela....myslalam ze sie wykoncze:słabo,niedobrze ,brzuch pobolewal,wogole bez zycia ,jakby powietrze ze mnie uszło,tylko jem,jem,jem i jak tak dalej bedzie ............................

Losiczko jak sobotnie zakupki ????

Ilonka a co sie stało??????????????
Kasiu es :-):-):-):-):-):-) dziekuję ,Tobie i dziewczynkom zycze szybkiego powrotu do zdrowka i domu

Rozia czekam czekam na foto kuchni :-D

Jane wspołczuje takiego sajgonu :-(

Liluu cholera przez ich wymyslanie i ciagłe kontrolowanie teraz wy cierpicie :-(

Witam perły moje śliczne :-)

Wszystkie Kasiulki STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D Spełnienia marzeń :-):-):-):-):-)

Małami
narzekałaś ze nie masz objawów.???????? to fasolka postanowiła CIę uspokoić i Cię męczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p mnie sie objawy zaczynały własnie od 6 tyg ... jedynie z Pawciem czułam sie cudnie cały czas :tak::tak::tak: Do konca I trymestru tak moze być a potem mam nadzieje ze bedzie lepiej :tak::tak::tak: wszystko sie zniesie byle miec to dzeciątko nieprawdaż ???????? :-):-):-):-):-)

Dziewczynki bo sie pytałyście co sie stało ........ a jak myslicie ?????????? normalnie m mnie podkurwił .........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: za to wczoraj ... Boże kochany do rany przyłóż :sorry2::sorry2::confused::confused::confused::confused::confused: i jak tu nadążyć za nimi .........:eek::shocked2:

Dobra zbieram sie na zakupy zaraz .... nie chce mi sie no ale jak trzeba to trzeba :)

Chciałam Wam jeszcze szybko pokazać ten kombinezonik ( na Pawcia jednak za mały ciut bo roz 68 pod szyjką ma za ciasno grubasek na na długośc to jest ok ) No nic nie bedzie mi żal przynajniej sprzedać hehe :-D:-D:-D wystawie na all i moze pójdzie :tak::tak::tak: bo jest gruby i bardzo cieplutki :)

25112012838.jpg

Miłego dnia :-):-):-):-):-):-):-):-)

Zagubiona pierwsza byłam Martusia :-D ale co tam :-p

Witam i ja najpierw trochę prywaty weekend minął na totalnym leniu nic mi się nie chciało gości odwołaliśmy bo ni miałam nastroju ani siły na towarzystwo ( choć właściwie zmęczyć się nie miałam czym) wczoraj na zakupach miałam sobie buty kupić ale nie było żadnych fajnych i tanich a potrzebuję tak na płaskim ale cóż ostatni tydzień pracy to może zbędny to koszt. Wieczorem wzięłam się za prasowanie (zazwyczaj prasuję tylko to co stwierdzam że ubieram i jest zmięte a wczoraj odgórnie wszystko poszło) we wtorek jest pogrzeb męża chrzestnej mojego m ale nie idę bo jadę do roboty.

Lecę czytać co się działo u Was i dopiero wtedy będę odpisywać

Dziendoberek :-):-):-)

Ja napisałam na enpr jaką wspaniałą miałam niedziele :sad::sad::sad: męża to bym ........:wściekła/y: a od rana eski pisze że kocha przeprasza nosz kużwa mać za przeproszeniem ......dobrze że do piątku daleko to może mi przejdzie bo nie mam ochoty z nim gadac :dry:

Stroje odebrane czekam za torebkami ma babeczka dzisiaj przywież no i pod koniec tyg niby pacynki przyjadą.

Martuś jedz jedz kochana niech fasolina zdrowo rośnie :-):-):-) Na zakupach to zbytnio nie poszalałam bo kupiłam to co potrzebne chłopakom czyli ciepłe skarpety rękawiczki i kalesonki. A swoją droga mój Kubula w tym roku już 2 czapki w szkole zgubił :no: i 1 parę rekawic :no: normalnie na sznuek mu zrobie czapke jak małym dzieciom .

Ilonko no ja tego Twojego Pawełka to bym zjadła jest taki słodki. :-):-):-)

Katarzynki Nasze spóznine wszystkiego naj naj naj :-):-):-)

Kurcze nie moze wyjść mi z głowy Piąteczka :-(:-(:-( tzn że jej nie ma z nami :-(:-(:-(

Miłego dnia kochane :-):-):-)

reklama
Ilonka a co Twój m wyczyniał? Misiu jest śliczny :tak: a czemu randka przełożona?

Losiczka może przejdzie nim wróci ;-)

Sylwia dobrze że przeszło:tak:

Zagubiona jak ładnie ci śpi co za grzeczna dziewczynka że się mamie daje wyspać:-) się chłopami przejmujecie olać ich jeszcze będą błagać o wybaczenie :-D

Katy szalona...... jak zakwasy? Tak już jest że jak się jedno przypląta to ciągle coś lekarze wynajdują , zdrowia dla taty ;-)

Jane kochana Ty się zamęczysz przecież..... :szok:

Kasia es super że mimo wszystko jest już jakaś poprawa i mimo komplikacji wierzę że będzie dobrze buziaczki dla ciebie i dziewczynek

Lilu jak się skończyła ta wizyta w up? bo chyba mi umknęło :sorry:

Rozia fajnie że się z tą kuchnią udało :blink:

Roza jak po imprezie?

Val super że mieliście chwilę z m dla siebie szkoda że bez sympatycznego happy endu
Dziama a co tam z Tobą? tak ucichłaś nagle :-(

Truskaffka ale zaszaleliście:tak: a może ten piccolo był chrzczony

Katrina a kiedy będziecie mieć te chrzciny? W święta? spokojnie nie wproszę się :-D

Agnes jak Oluś?

Viola ale masz małego rozrabiakę nie da się zrobić :)

Paula już taki mróz u Ciebie był? szok
Martusia to teraz pewnie chciałabyś nie mieć żadnych objawów:-p trzymaj się ważne żeby malutkie było zdrowe:blink:

Piąteczko i tak Cię uwielbiam :*

Jak o kimś zapomniałam przepraszam nie mam dziś głowy do tego jakoś :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry