• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LORI - no witaj wreszcie sie nam pokazalas :-)
ROZIA - nie zazdroszcze zepsutego auta

A my bylismy dzis po skierowanie do CZD dla malutkiej bo teoretycznie nie trzeba ale w praktyce pani powiedziala ze jak chcemy szybko wszystko zalatwic to trzeba im przeslac skierowanie - polskie realia !!

reklama
No kurcze aż się boje co to będzie bo mówią nam o zimie stulecia :szok::szok::szok:a oni nigdy nie gotowi na nią nawet piaskarek nie mają ale co zrobić trza przezimować :-D:-D:-Da i najważniejsze tą zimę siedzę w domciu :-D:-D:-D
a co do Lily to zdolniacha po rodzicach ;-)

Sorki dziewczynki,że zniknęłam, ale koleżanka wpadła :-)

Lori sprzęgło mi poszło :-(

Dziewczyny stara jestem a smoki hoduję :-D:-D:-D Siostrzeniec pokazał mi gre i ściągnęłam sobie na swój telefon i teraz hoduję :-D:-D:-D

reklama
Martus kochanie rozmawialam z kilkoma osobami i wszystkie zgodnie twierdza ze takie wydluzajace sie cykle moga swiadczyc o rosnieciu cyst:-(..........................zastanawiam sie czy nie isc tutaj do lekarza.....................ale kurde pierwsza wizyta to 100 funtow:eek:
Valky bidulko ale masz szpital:sorry:......zdrowka zycze i szybko wracaj do nas:tak:
Marysia jak tam wyprawa do dziadkow:-)?
Agnes dobrze ze Olus ma juz tego kupsztala z glowy:tak:....ramka super....tylko niech nigdy nie podlaczaja innej ladowarki ...moj tato przez pomylke wzial z laptopa i po jednym wielkim trzasku ramka zakonczyla swoj zywot:eek:
Losiczka pewnie szura:-) a Jane zapracowana;-)
Truskaffka to wlasciwie jeden prezent a dwojke zalatwilas :-D
Kasiula wasza droga jest ciezka i trudna ale wierze ze w koncu bedziecie wszyscy razem w domu cieszyc sie malenstwami :tak::tak::tak:
Lori ty nam za czesto znikasz.......:sorry:
Rozia wspolczuje takie rzeczy zawsze wiedza kiedy wypasc............:zawstydzona/y:
Liluu oby malutka nie za dlugo tam siedziala....:-)

A i petycja.....kto sie podpisuje ......

ZEBY ZABRAC ILONCE SZYDELKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za kare bo sie nie pokazuje!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry