• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry spiochy :-)

Katy ja sie podpisuję ,bo ten małpiszonek (ilonka) zeby chociaz dzien dobry nie powiedziec grrrrrrrrrrrrrrrr lanie jak ta lala dostanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze co do twojego cyklu to lepiej niech nic sie nie robi,moze to naprawde od tych cwiczen :cool:

Lori noo na to pojawia sie i znika ....... a co do tygodnia to masz suwaczek ;-)

Liluu zima stulecia powiadasz??????????????hehehe niezle niezle znowu popada 2 cm sniegu i nikt do pracy nie pojdzie :rofl2:

Kasiues :-):-):-):-):-):-):-):-):-) oby jak najszybciej dziewczynki do zdrowka doszłi i ty tez :tak::tak::tak::tak::tak:

Rozia jak nie urok to ................ sama wiem doskonale jak to jest ,ja mojego autka tez sie musze pozbyc bo za chwole tez sie rozleci :-D:-D:-D:-D:-D

Valky zdroweczka dla synusia i gdzie sie przeprowadzacie bo ja nie w temacie???

witam sie i ja! @ do mnie zawitała,ale ja sie ciesze,bo wreszcie zaczełam nowy cykl.wczoraj miałam cięzki dzien,w pracy dostałam boli i zesłabłam. kolezanka odwiozła mnie do domu i została aż mąż wrócił z pracy,a wieczorkiem nadeszła wrescie wredota i przyjełam ją z otwartymi ramionami.jest ona mimo wszystko wyznacznikiem dla mnie że wszystko ze mna o.k. bo są cykle normalne.ciągle żyje we mnie strach że jak @ nie ma to coś jest nie tak,bo jej brak miał dla mnie nastepstwa w postaci operacji.ale w poniedziałek idę do lekarza mimo to,musze sprawdzic jeszcze raz tarczycę,bo mam pewne objawy niedoczynnosci tarczycy.poprosze go tez o dupka.ide czytac co u Was.

hej kobitki..witam sie
wiem zaniedbuje was..ale dzien za krotki ostatnio..cos sie zle czuje ostatnio..
jeszcze otwieram dzialalnosc wiec mam troche latania..dzieci ze szkoly..obiad..jak mam chwile to siedze na allegro i prezentow szukam..bo nie chce zostawiac wszystkiego na ostatnia chwile..
ale czytam was..
pozniej sprobuje nadrobic .. milego dnia

reklama
Na dzien dobry lapie sie za dlugopis i petycje podpisuje wszystkiema konczynami :-D:-D:-D

KATY - a u dziadkow oczywiscie luzik - m herbatka ja kafka - inka rzecz jasna, mlodsze dziecie spalo a drugie szalalo - zrobil sobie kanape z krzesel i tez "spalo"
lece po malego - mial byc grzeczny bo mikolaj patrzy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry