• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
właściwie to dziwne bo wczoraj wieczorem napierdzielał mnie na maksa lewy jajnik a teraz napierdziela mnie prawy :rofl2::rofl2::rofl2: ... chyba dzisiaj na wszelki wypadek poprawię....oby nie było z tego bliźniaków :-D:-D:-D .... może lepiej nie bede poprawiac:sorry:

Poprawiaj poprawiaj bo skończysz tak jak ja.... zawsze po skoku odpuszczam a jeszcze nie powinno się zakładać rąk i czekać:-) i co dupes blades

Ja jeszcze nie mam @ i nawet brzuch nie boli.... mogła by przyjść bo jutro jedziemy z przyjaciółmi na weekend bez dzieci - wynajęliśmy sobie myśliwską chatę hi hi:-)

wiesz co mi w ostatnim cyklu pozytywnym też tempka bardzo spadła i juz byłam pewna że dupa blada aż tu nagle poszła w górę

super weekend Ci się zapowiada, ja jutro mam zaproszonych sąsiadów na kolację ... nie mam jeszcze pomysłu co przyrządzić ... tfu nie jutro tylko w sobotę ... jestem dzisiaj już tak zmęczona że cały czas wydaje mi sie ze to już piatek

Lori no rzeczywiście pamiętam "taką akcję" ;-)ale dziś robiłam test i negatywny:-( jutro rano dopadnie mnie...ale piersi mnie bolą jeszcze chociaż co to za oznaka heh...

Ja to już myślałam aby się wykręcić z wyjazdu.... po pierwsze mój nastrój zupełnie nie na zabawę, po drugie już tęsknię za córką której jeszcze nigdy nie zostawiłam na dwa dni:-p

Witam Babulce ;-) jakoś nie mam weny na pisanie...

Joanna
:szok: osz kurcze, gratulacje kochana :-):-):-):-):-) :*:*:*:*

Laseczki czy przypadkiem nie stało się coś z kontem Ilonki? Weszłam dzisiaj na przyjaciół i tak jakoś dziwnie jej konto się prezentuje :oo2::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry