• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Pusto tu bez Ilonki... ale nie martw sie kochana, my Ciebie z tabelki nie wyrzucimy, tylko poczekamy.

Niech juz temu mojemu synusiowi wyjdą te zębiska, bo mi daje trochę w kość!! Dobrze, że w nocy śpi, tylko rece mi juz odpadają.

reklama
Joanna a to nam i Sobie :p niespodziankę na mikołaja zafundowałaś:-):-):-):-):-):-) :-)
piękny teścik, Wielkie Gratki!!!!

a to się porobiło z Ilonką naszą...i co wiecie jak sytuacja wygląda jak sie ma bana? kiedy może wrócić?

Lor
super że jesteś :)

Roza
wiem że to słabe pocieszenie, ale super wykres wygląda :) i doczekamy pięknych dwóch kresek :)

Katrina
buziaczek dla małego, żele coś wam pomagają?

Od Naszej Rozbrykanej Amelki dla Was :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
UUUUU to nie ciekawie teraz masz Katrina :no:nie ma nic gorszego niż ząbkowanie moje ząbkowały w miarę bez większych ekscesów ale znam dzieci co miały po 40 stopni gorączki i biegunki tak że życze jak najszybszego wyrznięcia się zębolków dla Kubusia :tak::tak::tak:

edit

rybka po grecku zrobiona mniam i już uszczypnęłam co nieco :-D

Ostatnia edycja:
Truskafka - żele poza walorami smakowymi, nic nie dają, pomaga Camilia, a przede wszystkim na noc czopek Paracetamolowy.

Liluu - nie jest tragicznie, bo nocki sa spokojne, ale w dzień, zwłaszcza pod wieczór jest marudny, chce, żeby go nosić, jest niespokojny, pcha do buzi wszystko co popadnie... no i kupki.. tak do 6 dziennie. Dobrze, że dupki sobie nie odparza.

na grupie wkleiłam fotki

Dziewczynki czym przemywać ranę po porodzie?? bo tutaj w UK nie mogę nic znaleźć do dezynfekcji :no:
Katrina może ty znasz coś czego ja nie zauważyłam w tutejszych aptekach

Liluu - mi w szpitalu pielęgniarka dała taki płyn do przemywania, ale nie wiem jak się nazywa, bo oczywiście butelkę juz wyrzuciłam.

Dziewczynki mój Jakub we wtorek kończy 6 miesięcy - pół roku minęło mi nie wiem kiedy szok!!!!

Kurcze mam nadzieje że też mi coś dadzą ale w sumie w to wątpię teraz tutaj dzieją się cuda wszystko zchodzi na psy cała opieka medyczna i wogóle cała pomoc szwankuje :eek::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry