• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori luteine zamawiala mi Katy ale teraz nie będziemy sie juz widzieć bo ja nie mogę nigdzie jeździć bo mdleje w pociągach :sorry: A nasza Kasia ma dużo zajęć i pracy więc nawet nie śmiem prosić. Jakoś dam sobie radę a jak nie to pozostaje wódka :-D:-D:-D Ale to chyba będę sie dezynfekwac od środka bo tam to bym sie skichala :-D

reklama
ha ha ha ... nie no kurcze musi być jakiś odpowiednik :-)

ja już uciekam bo mężuś wzywa , a boje się że jak jeszcze chwile posiedze to już tylko usłysze chrapanie niedźwiedzia i nici z poprawiania :sorry:

hej wpadam jak zwykle ostatnio w biegu. no ale brak mi czasu. doba powinna być dłuższa

liluu ja po porodzie OCTENISEPT stosowałam i u siebie i u małego na pępek. i super wszystko się zgoiło i szybko. może macie też tam taki. albo sprobuj poszukać na allegro może wyślą za granice

joanna krechy jak malowane. gratuluję. ale niespodzianka

ilonka do jutra do 10 niestety ma ban

lori poprawiaj dzisiaj bo czekamy teraz na II krechy u ciebie

nie wiem co jeszcze miałam odpisać bo na raty czytałam

Jestem moje kochane:-)...bylam na tej aqua zumbie i bylo superowo:-D:-D:-D....czulam jak mi wszystko faluje.:szok::szok::szok:.......................a teraz leze chora.....................dopadlo mnie a jutro musze isc do pracy:zawstydzona/y:

No to ładnie sie zalatwilas :angry: Dziewczynko gdzie w takie zimno ci sie basenu zachcialo co :no: I szczerze nie sadze żebyś jutro była zdolna do pracy kochana będzie łóżko i leki cus mi sie zdaje

zdrowiej kochana :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry