• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry
ja oczywiscie ranny ptaszek jak co dzien

Losiczko................................................. czekam gdzie jestes????

Liluu rybka smakowala????hi aa i jakby co to ja moge cos Ci w aptece zakupic i wysłac jakby co :-):-):-):-):-):-):-)

Katy no to sie załatwiłaś :-(:-(:-( teraz łozeczko i leżaki przymusowe

Joanna no co za niespodzianka :szok::-D:szok::-D GRATULACJE

Lori wymiotowalam ze 2 -3 razy ale muli codziennie niesamowicie :-(

Ilonka a Ciebie za co zablokowali??????????????????????kuzwa :angry::angry::angry::angry::angry::angry: dziady jedne no!!!!!!!!!

reklama
Dzień dobry :) ale tutaj cicho jeszcze czyżby wszystkie spały?
Małami jak "przyjaźń" z porcelaną? odpuściło troszkę? kiedy wizyta i usg? ciekawa jestem tego 2 pęcherzyka... :rofl2:
Katy zdrówka kochanie- no to zaszalałś
Lilu- OCTENISEPT właśnie słyszałam że jest bardzo dobry.
Agnes- a Wy kiedy chrzciny planujecie?
JOANNA- SUPER GRATULACJE SUPER WIEŚCI NA ŚWIĘTA
Ilonko- no ładnie Cię załatwili :)
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mój mózg więcej nie zakodował sorki

ciekawa jestem co u Kroliny wie ktoś coś?

Dzień dobry

popijam kawusię i czytam co u was ale widze że jeszcze dziewczynki śpią

niestety u nas OCTENISEPT jest niedostępny :((((

Katy mam nadzieję ze cię całkiem nie rozłożyło :*:*:*:*:*:**:*:*:*:**:

Dziama będą karniaki za nieobecność :wściekła/y: jak i całą reszta Roszpunki dawno nie było o Karoli nie wspomnę
kurcze trzeba jakąś karę za dezercję obmyślić

Losiczka też mogłaby chociaż cześć powiedzieć

Miłego dnia

Witam! Miałam wczoraj zalatany dzień ale czytałam co tam u Was:tak:

U mnie bez zmian póki co ale założę się że do jutra @ zawita. Dziś ostatni dzień w pracy i jakoś mi smutno ...... ogólnie nastrój zły :no:

Joanna tak się cieszę normalnie szok i radość Gratuluję kolejny dwupaku :-D

Roza szkoda że @ przyszła a tak liczyłam że Ci się uda :*

Lori wkońcu wróciłaś.....;-)

Ilonko Ty nie grzeczniuchu .... wracaj szybko:-D;-)

Losiczka nie zabij czasem męża bo chyba dziś wraca.....

pamela kciuki mocno za następny cykl

paula to może pogadaj ze swoim loveboy-em że to dla ciebie strasznie ciężkie może znajdziecie jakieś wyjście :tak:

Sylwia to super że wszystko ok

Truskaffka Amelka tak szaleje?

Liliu widzę że Ty już porodem żyjesz;-)

Katy zdrówka i trzymaj się kochana :*

Katrina ucałuj biednego małego ulży mu się jak już ząbki wyjdą :tak:

Martuś jak tam wypoczynek?

Więcej ie pamiętam..... przepraszam

Dziama przytulanko z porcelanką chyba dopiero sie na dobre rozkreci :zawstydzona/y: co do wizyty to 7.12 na 8 rano

Ada e tam taki odpoczynek hehe ,gdyby mdłosci nie meczyły byłoby super ale tak to ledwo po domu sie poruszam :crazy:

Liluu próbuje cos wiecej w siebie wcisnąc ale nie daje rady ,a i te kanapki mi juz nie podchodzą :(

Ostatnia edycja:
MArta ja też nic nie mogę w siebie wcisnąć :( i dlatego dużo że tak powiem wymyślam jedzenia np ta ryba po grecku gdzieś mnie przekonała i tak jem nic się nie martw dzidzia i tak ma wystarczająco składników odżywczych tylko witaminy łykaj :tak:

reklama
Lilu- karniaki to mi sie od razu z alkoholem kojarzą :) a ja ostatnio w ciągłej abstynencji więc nie kuś hehehehehehhe
Ada-tulę nie dolinkuj się a słodycze jeszcze chyba do świąt będą się kręcić dorabiasz jakoś?
Małami- a znalazłaś jakiś sposb który by jakoś pomagał bo każda tu miała swoje sposoby. Mati jak na rodzeństwo zareagował
Truskawka- nie miałam okazji pochwalić metamorfozy zaszalałaś z tym cięciem nononoa jednak na Amelce stanęło widzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry