• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katy- po tekstach widzę że najgorzej nie jest heheheheh zdrówka zyczę:*
Małami- sorki Mati to u Truskawy Losiczki i Lori mylnęło mi sie :)
Lillu- ja stwierdziłam że w swoje urodziny 12.12.12 o 12 w południe idę totka puścić heheheh
Ada- no tak zaopatrując sklepy to to troszkę wcześniej idzie wszystko.
Ilona nadal zbanowana?

Aduś hehehehehe ja też już bym chciała to mieć za sobą (poród) ale wiesz jak jest :-p;-)
jak ja wysikałam plusa to najpierw BB wiedziało a potem mężuś chociaż siedział w jednym pokoju ze mną :-D:-D
a tak naprawdę to Katy była pierwsza

Marta ale bym zjadła takiej dobrej polskiej drożdżówki jak zwykle smaka robisz :wściekła/y:cholernico jedna

Lily jak narazie to bombarduje mój żołądek i żeberka :-D:-D:-D:-D:-D

Katka ja wciąż pamiętam o twoich zasługach dla mnie :tak::tak::tak: i nigdy nie zapomnę

Liluu jakich zaslugach:-D.........teraz mi przyszlo do glowy ze moze powinnam zalozyc Pogotowie Lutkowe ....:-D:-D:-D
Martus lec ......skoro dzidzia wola .........:tak::tak::tak:
Dziamuś nic mi więcej nie zostało a kolega zawsze dba o moj dobry humor:-)..................chociaz jak sobie pomysle ze musze jeszcze do pracy jechac to juz mi sie wszystkiego odniechciewa:zawstydzona/y: A ty jak tam kochana?????Rozpakowana itp :-)

Ooooooooooooooo Ilonka !!!!! W koncu :-) Cos ty tam nabroiła????;-)

reklama
Ilona- no witamy naszego "przestępcę" adminowi zal dupcię ściskał że nie taki zdolny że Cie zbanował? hehehco słycjhac u Was

Edit. Katy rozpakowana juz raczej w sumie 2 wory z ciuchami jeszcze na stryszku stoją ale ponieważ są rtam letnie ciuchy i wyjściowe więc nic mi nie było potrzebne więc nie tykam póki co :) teraz zyję stresem przed ndz. :szok: a co w ndz mam na enperze napisane :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry