• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam wieczorem i zaraz uciekam pod prysznic i niuniu póki Olek śpi. nigdy nie wiadomo kiedy się obudzi. dzisiaj troszkę wybyliśmy z domu więc przepraszam że nie miałam czasu dla was. jutro się poprawię.

a fotki wstawie jak już odciski będą gotowe. pewnie w weekend się za to zabiorę.

kolorowych snów. pa

reklama
Witam i ja! Ja mam problemy ze snem niestety plus Julka od 12 do 3 rano wyła że ząb ją boli ale to chyba ciśnienie :no: W którym tygodniu robią pierwsze usg? bo nie wiem wcześniej się nie zastanawiałam nad tym, a teraz mi zależy bardzo bo chciałabym żeby mi oszacowali czy to początek czy może ostatni dziwny @ nie był okresem bo jakiś dziwny brzuch mam taki już widać go trochę. To dopiero był by szok:szok:

Liluś powiem Ci że narobiłaś mi trochę ochoty na ten detektor :blink: a jak się czujesz?

losiczko ja lubię odśnieżać :tak:

Aduś a dziękuje wiesz jak to jest wszystko mnie boli :-p ale zaraz wracam do wyrka :tak: wyprawiłam P do pracy (nic szczególnego,nie stała) tak żeby tylko dorobił parę groszy bo stałą pracę mam nadzieje że po nowym roku dostanie:tak: a ty idź do ginekologa ja bym poszła jak najszybciej bo jeśli nie jesteś pewna ostatniego okresu to na co czekać ;-)

No ale u nas lekarka tylko raz w tygodniu w poniedziałek gorsze bo nie wiem czy ma usg bo to tak przyjmuje na nfz nie w Krk tylko okolicznej wsi a nosi mnie bo już bym chciała wiedzieć :-D i tak się zastanawiam może pojadę gdzie indziej żeby szybciej było :tak:
To dobrze że choć coś dorywczego złap[ał kasa się zawsze przyda ...... wracaj do łóżeczka bo to może już ostatnie dni lenistwa a jakieś oznaki że się poród zbliża masz?

Dzień dobry !!!!!!!!!!

Ada idź idź do tego gina :) bo moze sie okazać ze u Ciebie to juz prawie koniec I trymestru hihiih :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ania dobrze ze jakąś nawet dorywczą pracę łapie P....... pieniążki zawsze jakieś wpadną ;-)
Losiczka kciuki na nowy cykl ....... a juz myslałam ze to był WASZ CYKL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhhhhh no nic ... glówka do góry do przodu :) zaszłaś 5 razy w ciążę to i zajdziesz ten 6 raz ... i bedzie wszystko dobrze :)

Paula kupiłam taki ~NOWY MODEL ~WŁOSKIE PŁASZCZE WEŁNIANE NA ZIMĘ~ M (2809494866) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko mój jest bez tych takich paseczków w tali :) bardzo cieplutki wygodny i kapturek odpinany :)

muszę sobie czapulkę wydziergać jeszcze do niego i komin :) czapulkę zrobię taką ( cała czarna plus biały kwiat)

35edb94f85a56f77med.jpg 34880_2_zoom.jpg bardziej za tą jestem :-)

Rozia pokażesz tą wizualizację ???????????????????????:-):-):-)

Dziś wpada teściowa do chłopaków po 13 a ja spadam sprawy pozałatwiać .... proszę trzymać kciuki abym załatwiła :-D

a gdzie sie nasza Roszpunka Róża, domiśka i reszta zaginionych podziewa ??????? :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: hop hop

Małami jak sie czujesz ??????????????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry