• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja juz jestem z malym wszystko dobrze wielkosciowo jest wiekszy o 3 dni niz wg om :)
Liluu pod koniec to chyba kazdej jest ciezko :P
aaaa moj maluszek wkoncu sie obrocil glowka do dolu
Rozia niektore kobi8ety tak maja ze nieczuja skorczow i wkoncu trzeba zrobic cc ale sa kobiety co rodza po 48h w bolach ;/ ja Oliwke rodzilam z 2.5 h ciekawe ile teraz bedzie az sie zaczynam baccc

reklama
truskaffka udało się zrobić odciski chociaż łatwo nie było. młody nie chciał współpracować. teraz się suszą. potem pomaluje i zawisną na ścianie

u nas śniegu niet ale nie narzekam.

wszystkim choruszkom zdrówka życzę

Rozia ja do tej pory też nie miałam żadnych objawów ciąży poza spaniem :-p a teraz już drugi tydzień jest gorzej ale wiesz to się inaczej odbiera bo te niedogodności miną szybko :tak:

Ada :-p:-p:-p

dziewczynki ale te wasze dzieci rosną :tak: aż radość patrzeć buziaki dla wszystkich forumowych maluchów

EDIT

Lori mnie się wydaje że to na fasolkę i to bez dwóch zdań !!!!! dzisiaj spadek impl. :):):) ja tak miałam dzień po owu myślałam że umrę a tu się okazało że fasolka się tworzyła

Liluu no cholera panike mam i tyle bo co dzis nagle ssanie mi sie wyłączyło ,kuzwa ,kuzwa ,kuzwa juz do samego konca bede sie bac?????
nie dosc ze słabo ,sennie ,to weekend muliło cały i wczoraj to od obiadu hmmm i nawet obiadu nie zjadłam bo tak jakos dziwnie sie poczułam ..mama powiedziała ze blada jestem jak sciana,no i od wczoraj juz głoda nie mam ;(((
czy moge sobie sprawic usg w domu ????????????????moze to by pomogło :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
byłam zrobic dzis krew pobtali mi 5 fiolek .....w srode wyniki ,a moze jakas anemia u mnie co????no i zeby cycki mnie nie bolały :zawstydzona/y:

Sylwia no ja też juz powoli zaczynam się bać... Chciałabym,żeby było już po :-) I żeby poszło szybciutko :-)

Martuś no jak nic masz ciążowe objawy :-) Możesz mieć tak,ze jest dzień, dwa gdzie trochę się uspokajają objawy, a później od nowa wszytsko sie toczy :-) A zauważ,że jak nie było objawów, to marudziłaś, jak były, to chciałaś,zeby pzreszły, a teraz jak trochę odpuściły, to znowu chesz,żeby były :-) Ach my kobiety :-) Nie stresuj się,bo na pewno jest ok wszytsko :-) Może rzeczywiście jakąś anemie masz albo po prostu po pobraniu krwi tak masz...

reklama
ja ten detektor zakupiłam jak dzidziolek miał 12 tyg ale wiem że można wcześniej spróbować ok 9 choć niekoniecznie cosik wykryje ale mnie do tej pory pomaga uspokoić nerwy jak się nasza Lily postanowi porządnie wyspać i z 2 dni się nie rusza ;-) bo tak ma od początku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry