• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ale tu cisza :no: a nudzi mi się jak diabli myślałam że chociaż będzie o czym poczytać buuuuu

miłego wieczorku życzę

ps Sylwia witaj w klubie ja też już mam dość ciągle mi coś jest a to plecy a to krocze a to coś tam jeszcze :no:

reklama
Hallo Kochane!!!
Lori jestem, jestem czytam:-D Czasu mało, i chwilowo jestem tylko na wrześniówkach jakby co. Tak to 3 fora obskoczyłam, a teraz już nie nadążam:-D
Ada Gratulacje Serdeczne!!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Co wejdę to nowe dzieciątko się szykuje! Zdjęcia tylko dziewczyny wklejcie kreseczek!!!!
Losiczka a może wrześniówki? Wrześnióweczki też są fajne:-D
A to moja Gwiazda 2.5 miesiąca 002.jpg004.jpg010.jpg004.jpg003.jpg i z Kacim czekają na flaszki 013.jpg
Truskaweczko, u Ciebie też ten czas zasuwa:-D a imię wybrane dla panienki?

reklama
Witajcie :) a u mnie bialo jak niewiem co ;p
Zoladek mnie dzis boli ehhh poleze to moze mi przejdzie a jeszcze mnie czeka sprzatanie a na 11:30 jade na usg ehhh zobacze moze sie wyrobie przed wizyta a jak nie to pozniej ogarne...
Liluu u mnie szczegolnie jest problem z jedna noga boli mnie w pachwinie i chodzic nie moge a tak po za tym wszystko mnie boli i maz steka ze non stop cos mnie boli ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry