• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a zapomniałam :)

mam 3 maty do sprzedania :) mogą posłużyć także np jako kocyk :)
gdyby ktoś był zainteresowany :)

021220121035.jpg u motylka głowa jest wypukła :) 01122012879.jpg

01122012880.jpg te zwierzaczki są wypukłe piszczą, grzechoczą szeleszczą. pod słonikiem jest lustereczko :)

Anulka a TY jeszcze w 2w1 :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D coś ta LILY sie nie spieszy :-):-):-):-) ciepło jej w brzuniu i ma w nosie :)

Ada zaraz wylądujesz w tabelce niżej :)

axa Adusia jest przesłodka :)

losiczka

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Małami bidulko moja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-(

Sylwia juz niedługo i bedzie po bólu :-D

reklama
Hallo Kochane!
Coś cichutko tu, i dałam radę nadrobić:-D
Ilonka czerwony płaszczyk:rofl2: ja zawsze sobie mówię, że kupie sobie inny kolor kurtawki, a i tak później kupuje czarny. Teraz upatrzyłam sobie taką fajoską czerwoną kurtkę, ale czekam na wyprzedaże;-)
Sylwia mnie też strasznie pachwina prawa dokładnie bolała, w w nocy to już w ogóle pachwina, i biodra:crazy: Jeszcze trochę i minie, śmieszne to, ale jak tylko wyjęli Adi, to zaraz przestała boleć.
Lilu ostatni bobas na suwaczku:-D
Kaci ma od miesiąca katar, meczy się biedak, a oni nie chcą mu nic zapisać, od kropli do nosa to się już uzależnił, i już na niego przestają działać. 14 stycznia ma mieć operację na te migdały, i boję się, że mu nie zrobią, bo chory, a on już w nocy ledwo oddycha, jeść nie może, masakra.

Ostatnia edycja:
Axa ale wy jedziecie do PL z tego co pamiętam więc pójdziesz z nim do lekarza tam i go wyleczy nie martw się :)

Sylwia ech ciągle coś boli a wczoraj zaczęła miednica boleć leżeć na bokach nie mogę a na plecach mała mnie dusi :no: dlaczego ta końcówka zawsze musi być tak ciężka :eek:

Ilonko no niestety Lily ma w tyłku to co ja chce :-D:-D:-D woli wilgotne klimaty niż suchą kołyskę :-p:-p

Marta będzie dobrze zobaczysz nie panikuj !!!!!!!!!!!!!!!!! bo ci du..... skopię :tak:

Katy hop hop gdzie jesteś ?? Jak się czujesz??

axa ja tak samo zawsze czarne kurtki płaszcze.......ale teraz postanowiłam ze bedzie czerwony bądz kawa z mlekiem a ze nie było kawy to kupiłam czerwony :-D:-D:-D mąz co prawda mało co mi walizek nie wystawił za drzwi o to :-D:-D:-D:-D:-D hehe :) ja i tak swoje zrobiłam :-D:-D:-D:-D:-D heheh :)

kurcze zdrówka dla Kacka :-(:-(:-(:-(:-( biedny oby do tego czasu wyzdrowiał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Dobra lece na zakupy ....:)

Dzień dobry dziewczynki :-)

U mnie weekend upłynął w miarę spokojnie :-)
Ania , Sylwia współczuje Wam tego złego samopoczucia :-( Ja na szczęście jestem jak skowronek :-) :-) Tfu, tfu, tfu :-) Tylko czasami mnie zgaga łapie i no i szybciej sie męczę, ale tak to ok :-)

Sylwia olej to sprzątanie skoro Cię boli ten żołądek...

Martuś wszystko jest ok :-) Dzidzia Ci siły zabiera :-)

A pisałam Wam o tej mojej koleżance, co urodziła. To w ogóle była w szpitalu jako ewenement pokazywana, bo miła skurcze na ktg i to silne, a w ogóle ich nie czuła... I nawet dostała dwie dawki oksytocyny i tez nic nie czuła :-) Skurcze na ktg wychodziły bardzo silne, a ona nic :-) Zrobili jej w końcu cesarkę, bo nie było postępu rozwarcia, dobre nie :-)

U mnie też dziś biało :-)

Buziaki i miłego dnia wszystkim życzę :-)

Hej Kotenienki :-)

Ja juz musze leciec do pracy .....taki maly poslizg.........Lillu dziekuje;-).......nadal mnie kaszel meczy i to jest najgorsze, zanim zasne w nocy jest godzina na wykaszlenie sie.......juz mnie gardlo od tego boli:zawstydzona/y:

reklama
Witam poniedziałkowo zimowo, śniegowo ;)

pierworodny w siódmym niebie, cała droga do przedszkola była pod hasłem bitwy śnieżnej i tak oto wtoczyły się do przedszkola dwa bałwanki:-D Mati ciut mokry..rękaiwczki,czapa zamiast do szafki powędrowała do suszenia:-D no ale radość dziecka...bezcenna:-p

Viola Katy Zdrówka!!!!
Axa
oj czas leci leci...:szok: córcia będzie miała na imię Amelka :)chyba że jeszcze coś nam się pozmienia :p
fajnie że na święta do Polski wracacie :) zdjęcia Ady fajniutkie :) pięknie i wesoło mała rośnie :)
Dla Pawełka buziaka słodziaka z okazji 4 miechów przesyłam mmmuuuułaaaa i dla Antosia i Kubusia z okazji pół roczku równie wielkiego i słodkiego muuuułłaaaaa :******
rosną nam pięknie chłopaki ;D
Agnes
i jak tam odbitki? super pamiątka będzie :D
Losiczko jak bym Ci bardzo chciała wyczarować II kreseczki...ach..
Marta ujć wymęczy Cię ten I trymestr, ale potem będzie lepiej ;) trzymaj się ;)
Rozia haha niezła akcja z koleżanką ;)
Ada aaaaaaaaaaaaaaaa JUPIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii SUPER WIELKIE GRATKI :D :D :D PIĘKNA NIESPODZIANKA!!!!

No i na nowy tydzień, nowe marzenia...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry