• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie wieczorowa pora - dopiero teraz mam chwilke zeby cos skrobnac :-)
ADA - gratulacje :-D:-D
LILUU - w temacie znieczulenia to przy obu porodach dawali mi jakis zastrzyk ktory zamiast pomoc i zlagodzic - potegowal i tak mocne juz bole wiec osobiscie nie polecam ale kazda reaguje inaczej wiec musisz zdecydowac sama.

VALKYRIE - kurujta sie
PAULA - Katy ma racje uderzaj do LOSICZKI w temacie chytrych planow wpadkowych :-)

a co sie dzieje z ROSZPUNKA ???

reklama
A ja w pracy… :-(

Valkyrie powiem Ci, że On chce żeby wszystko było poukładane, a później dziecko… jedno wiem, że na pewno przed Jego trzydziestką
:-D tylko kiedy to się poukłada? Tego nie wiedzą chyba nawet najstarsi z plemion :tak:;-)

Katy oj Kochana ja sama też bym go przechytrzyła, ale nie chcę robić nic poza nim
:tak:
Szybkiego powrotu do zdrówka skarbie :* :-)

Marysia wolałabym żeby K był tego świadomy także jeszcze trochę zaczekam na niego i nasze poukładane życie
:-p no chyba, że mnie ciąża zaskoczy :-)

Dzień dobry dziewczynki :-)

Ja czuwam od 5 :-)

Miłej niedzieli życzę :-)

PS. Moja koleżanka wczoraj urodziła :-) Mały na zdjęciu strasznie wielki :-) Ale nie rozmawiałam z nią jeszcze, więc nie wiem dokładnie jakich gabarytów, ale podobno miał być duży :-)

reklama
Ada kochana gratulacje :)
A ja ostatnio nie mam kiedy wejsc na kompa maz na nim wisi ;p
Jutro bede albo rano albo dopiero popoludniu nie mam pojecia a czuje sie roznie ciezxko mi sie chodzi szczerze powiem ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry