• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczynki!
Odmeldowuję się, nadal w szpitalu :baffled::baffled::baffled:
Leżę na ginekologii nadal na antybiotyku, ale już jestem coraz silniejsza :-).
Dziś po raz pierwszy mieliśmy Alę na rękach!!!!!! No i mogłam ją nakarmić :-):-):-)
Ala już leży w łóżeczku. Jest jeszcze podłączona do monitora i na antybiotyku, ale już można ją wziąć na ręce!
Hania nadal w inkubatorze, ale próbują ją już karmić butelką co 2-3 karmienia i większość zjada :-).
Niestety do domu wyjdą prawdopodobnie dopiero po nowym roku...
Reszta na g.

Ściskam Was mocno i dziękuję za pamięć!!!!!!

P.S. Bo bym zapomniała: Ada, Joasia meeeeega gratulacje!!! Niech fasolki zdrowo rosną!!!

reklama
liluu póki co mam leki ale jak raz się to dziadostwo przypelętało to cholera wie czy później też nie będzie.... a poza tym owulki nie mam :-(:-( a no i 4 cm... jestem w szoku bo byłam przecież jakoś w czerwcu i nic nie było.....

Kasia super,ze dziewczynki nabieraja siły :-) Najważniejsze ,że choc powoli, to wszystko do przodu idzie :-) Buziaki dla Was :*

Jane no co Ty ?? Kiedy teraz masz iśc na sprawdzenie czy coś maleje?? No nieźle urosła w tak krótkim czasie :szok:

kurcze ja też normalnie w szoku jestem....muszę się umówić ale już nie miałam siły dziś tam stać i się umawiać ... jutro to zrobię... mam brać tabletki i po @ zjawić się na kontrolę

kasia niestety tak jest... zresztą Ciebie też los nie oszczędza....

zmykam spać dziewczynki bo mnie wykończyła ta zajebista wiadomość...

Ostatnia edycja:
Napisalam na grupie i wracam tutaj
JANE -a w czerwcu bylas u tego samego gina ??
KATY - Ty farciaro takie kosmetyki no no
ILONKO - zakupilam "niezbednik" spidermena bo Darul ma ostatnio fiola na jego punkcie - a ze w biedronce byly podusie i zestaw do jedzenia w sensie talerzyki i kubeczek to mam nadzieje ze sie ucieszy. Wiedzial ze dzis w nocy mikolaj przyjdzie ale idac spac wymiekl i z przerazeniem i ze lzami w oczach mowi ze nie chce zeby mikolaj przychodzil w nocy bo on sie go wystraszy i zeby lepiej tylko w dzien do przedszkola przyszedl :baffled:

a z Anecia idziemy jutro na mikolajki do burmistrza bo u nas taka tradycja ze na takie spotkanie mikolajkowe ida dzieci w danym roku urodzone, dostaja maskotki i pierwsze ksiazeczki do czytania noi listy gratulacyjne od Pana Burmistrza noi wspolna fotka :-D

reklama
marysia byłam u innego ale też mi robił usg...chyba nic tedy jeszcze nie było i tak dobrze, że teraz poszłam bo w sumie nie miałam specjalnych wskazań tylko z ciekawości poszłam...

fajnie, że takie mikołajki wam organizują, bawicie się dobrze

dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry