• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

PAula i tego ci życzę żebyś jak najszybciej stamtąd odeszła ale na macierzyński !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

a tak na marginesie Kasiu es odezwij się co tam u was bo strasznie mnie martwi ta cisza z twojej strony

reklama
Katrina - dobre :-p

Paula - a można wiedzieć czym się zajmujesz?

Lilu - a co to jest? ... bo piszesz że byś zjadla a ja myślałam że to pieluchy :-D:-D:-D:-D

edit:
Liluś ja myślę że Kasia es się nie odzywa bo po prostu mają teraz inne rzeczy na głowie niż forum. Pewnie jeżdżą tam i z powrotem dom szpital a nawet jak są oboje w domu to przy dwójce bez doświadczenia mają urwanie głowy.

LiLuu hahaha powiem Ci, że nad tym też myślałam jakiś czas temu :-D dziękuję :* :-)

edit.:

Lori- recepcja w Hotelu
:tak:

... i też nie wiem co to Happy Hippo
:szok::zawstydzona/y:

Lori ja szukałam co to jest to Happy Hippo do jedzenia o którym wspomniałam LiLuu i tylko to byłam w stanie znaleźć :-p

znalazłam również idealny zamiennik ogórka kiszonego- danio straciatella :-D jamiiii.... :rofl2:

ja codziennie do pracy zabieram danio straciatella, uwielbiam! ... zawsze mam faze na jakis konkretny jogurt.

lilu
- wiesz że nigdy nei jadłam i w Pl nie widziałam .... zjadłabym sobie :) ... w pracy dzisiaj dostałam paczke słodyczową dla młodego to może mu coś tam uszczknę :-p:-p:-p

reklama
LiLuu :szok: ja chyba jestem zacofana, albo opóźniona w rozwoju, bo nigdy nie widziałam takich jadalnych hipków :baffled::-D:-D:-D albo mieszkam na zadupiu- taka opcja też wchodzi w grę :-)

Lori no to jest mój ulubiony, bo z zagrychą :-);-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry