• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pewnie masz 100% racji

Paula ja cię rozumiem z tym lenistwem ale to nie lenistwo ja wiem jak to jest nocki pracować tak naprawdę nie jestes w stanie odespać tych godzin w dzień choćbyś nie wiem jak długo spała :no::no::no::no::no:

Paula powiem ci jedno i to jest prawda więc weź to do serca kochanie
praca na nocne zmiany przez długi okres wpływa bardzo negatywnie na nasz mózg :no: znam ludzi którzy pracują nocki od kilku lat i wiesz co odbija im:szok::szok::szok:i to serio mówię to nie są te same osoby co kiedyś

LiLuu być może, nie słyszałam o przypadkach sfiksowania, no ale kto wie ;-)
Jeszcze jak pracujesz np. tydzień pierwsze, tydzień drugie i tydzień trzecie zmiany to jest troszkę inaczej, jest mimo wszystko jakaś regularność dla organizmu... a ja mam całkowicie rozregulowany jakikolwiek plan życia…
:rofl2: Dlatego muszę odłożyć trochę pieniążków na czarną godzinę i spitalam stamtąd...
Uwielbiam tą pracę, ale jest cholernie męcząca ze względu na nocki
:-(
Dlatego gdyby ktoś coś o jakiejś fajnej pracy to ja jestem na TAK hihihihi :-D

edit.:

Katrina jak Ty to pięknie ujęłaś
:tak: nie sposób się z Tobą nie zgodzić :-D

Katrina nikt by tego lepiej nie ujął :-D:-p:-D:tak:
Paula wiem że jest ci ciężko uciekaj daleko :-p ale rozumiem że pracować trzeba

Lori to chwała mu za to :happy2::happy2::happy2: naprawdę

edit

a tak na marginesie czy w PL macie problem z kupieniem Happy Hippo :szok: tutaj to jakas masakra a tak bym zjadła mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

reklama
LiLuu gdyby to zależało ode mnie (nie od kasy), to już dzisiaj bym to zostawiła... ale niestety nie mogę sobie na to pozwolić puki co ;-) Planuję pracować tam do końca maja... ale kto wie, może wcześniej znajdę coś godnego uwagi i dezerteruję :-D- oby :-)

edit.:

ENERGOOSZCZĘDNOŚĆ w dzisiejszych czasach- dobra rzecz
:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry