• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka :-)
U mnie pogodna cudowna, a mianowicie śnieg i słońce- piękniej być nie może ;-)

Katrina
ja w sumie nie wiem już co mam myśleć w tej sprawie z G… jakoś nie ogarniam tej sytuacji
:baffled:

Katy dziękuję :* przyjęte oczywiście
:tak::-)

Ada ja mam nocki tak różnie, więc za mną nie nadążysz
:no: nie tydzień, na tydzień tylko tak co któryś dzień, a raczej noc :-Dskomplikowana sprawa ;-)

Dzwoniłam dzisiaj do dermatologa żeby się umówić i nie uwierzycie, ale prywatnie zapisałam się dopiero na 18 stycznia
:szok: nie chcę nawet myśleć ile bym musiała czekać na NFZ... prędzej by mi twarz zgniła hahaha :-D nie daję rady sama z tym dziwnym czymś co mi zaserwował organizm po odstawieniu anty, tak więc postanowiłam działać z fachowcem- nie ma na co czekać :tak:

edit.:

LiLuu Ty śpiochu Ty :-D

reklama
Ada no nic musimy czekac razem z toba.......:-)
Martus juz mi przechodzi:tak: ....teraz dopadla mnie chrypa i katar:baffled:
Do Polski juz sie pakuje :-D:-D:-D......raczej te rzeczy ktore pokupowalam bo kolega jedzie vanem i nam pozabiera........wiec tak dokladaam, i dokladam......:tak:
Ty sie ciesz tak jak my sie cieszymy ze rosniesz:-)
Liluu juz choinke:szok:??????
Paula dziekuje i naprawde jestem pod wrazeniem Twojej urody;-)

A ja po przyjechaniu na sprzatanko zastalam pudeleczko a obok kartka......: Kasiu dostalismy te kosmetyki przez pomylke chcesz je????? :-)
IMG_0314[1].jpg

Sprawdzam na necie co to za firma a tu sie okazuje ze ceny nie takie male :szok:jak zobaczylam ile wyszlo za te lkosmetyki ktore dostalam to mi sie nogi ugiely :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: 1.362 zl :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:kocham tą prace :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

https://www.nuskin.com/content/nuskin/pl_PL/home.html

wpadam powiedzieć że żyję ale przed mikołajkami mam troszkę mało czasu. zakupy, sprzatanie i mój mały wiecznie nienajedzony łobuz który wisi pół dnia na cycu. tak więc zero czasu dla siebie. moze wieczorem uda się na dłużej wpaść. buzialki i miłego dnia

katy też bym taką pracę kochała. super

Hejka dziewczątka. Przepraszam za moją nieobecność, ale jakoś dni zrobiły się za krótkie:sorry2: Mój tata był w odwiedzinach, Maksio troszkę upierdliwy się zrobił, a ja w wolnych chwilach, których było niewiele, chwytałam za szydełko. Nie dam rady was doczytać, wybaczcie. U nas wszystko dobrze, wszyscy zdrowi. Wczoraj zaliczyliśmy drugie szczepienie. Mały zniósł je bardzo dzielnie:happy: Rotawirusy mamy już z głowy. Pozdrawiam wszystkie:-).
A to efekty mojej pracy:
Zobacz załącznik 520673Zobacz załącznik 520674

Agnes faktycznie masz malego glodomorra:-D:-D:-DPogadaj z Olusiem mądry chłopczyk jest to może zrozumi że mamusia musi mieć troszkę czsu dla siebie :-):tak:
Roszpunka no w koncu jestes chyba nawet wczoraj o Ciebie pytałam:tak:......no ale rozumiem, dziecko obowiązki :tak: ucałuj Maksia dzielnego chłopaka i rób dalej na szydełku bo widac że masz dar do tego.....czapa śliczna ale trampki wymiataja:-D

Ufffffff u mnie plamienie się zaczeło w końcu...............:-)

Ada - w Polandii zawsze miałam taką prace, że musiałam sama wszystko załatwić i najlepiej na wczoraj, więc mimo latek, obroty jeszcze mam takie SE - jak Losiczka z machiną... cos się nie odzywa, chyba jej nie wkręciło (sorki Losi... to taki żarcik).

Paula - juz jest OK.

Katka ty fuksiaro :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i proszę ....... masz kosmetyki których w sumie być nigdy nie kupiła skoro takie drogie :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: super :)

Roszpunko skarbie jednak udało sie stworzyc czapulkę :-D:-D:-):-):-) piękna ....... a buciki wymiatają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Jak Maksio ???????????

agnes Olus niezły głodomorek. nie ma co ........ ale super ze Twoje mleczko mu starcza :tak::tak::tak::tak:
Marysia pochwal sie co kupiłas... a raczej co mikołaj kupił hihih :-):-):-)

Ania kiedys chyba wspominała ze róż pluz braz ładnie wyglada i proszę taram.........:-D:-D:-D:-D

Zdjęcie1362.jpg a tu jeszcze inne odcienie :)

Zdjęcie1368.jpg Zdjęcie1381.jpg

a tu komplecik dla Polisi :)

pawcio.jpg 021220121068.jpg

Witajcie ja tak na szybko bo nie mam sil kompletnie ;/
Sprzedalam troszke ciuszkow po Oliwce i teraz reszte segreguje mam zamiar cos z nimi zrobic ale jeszcze nie wiem co ;/
Ilonko sliczne tez czapeczki :_)

reklama
Katy dziękuję, nie opowiadaj głupot :zawstydzona/y::no: do Ciebie to mi jeszcze brakuje, że ho ho… :tak:
Ale Ci się znienacka Mikołaj przytrafił- super, też bym takiego chciała :-)

Roszpunka no nareszcie jesteś
;-) ale słodkości tworzysz- trampki w szczególności mnie rozwaliły na łopatki :-)

Ilonko
Ty nam się zapalisz przy tym szydełkowaniu
:-p:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry