P
Paula~
Gość
Hejka :-)
U mnie pogodna cudowna, a mianowicie śnieg i słońce- piękniej być nie może ;-)
Katrina ja w sumie nie wiem już co mam myśleć w tej sprawie z G… jakoś nie ogarniam tej sytuacji
Katy dziękuję :* przyjęte oczywiście
:-)
Ada ja mam nocki tak różnie, więc za mną nie nadążysz
nie tydzień, na tydzień tylko tak co któryś dzień, a raczej noc
skomplikowana sprawa ;-)
Dzwoniłam dzisiaj do dermatologa żeby się umówić i nie uwierzycie, ale prywatnie zapisałam się dopiero na 18 stycznia
nie chcę nawet myśleć ile bym musiała czekać na NFZ... prędzej by mi twarz zgniła hahaha
nie daję rady sama z tym dziwnym czymś co mi zaserwował organizm po odstawieniu anty, tak więc postanowiłam działać z fachowcem- nie ma na co czekać 
edit.:
LiLuu Ty śpiochu Ty
U mnie pogodna cudowna, a mianowicie śnieg i słońce- piękniej być nie może ;-)
Katrina ja w sumie nie wiem już co mam myśleć w tej sprawie z G… jakoś nie ogarniam tej sytuacji

Katy dziękuję :* przyjęte oczywiście
:-)Ada ja mam nocki tak różnie, więc za mną nie nadążysz
nie tydzień, na tydzień tylko tak co któryś dzień, a raczej noc
skomplikowana sprawa ;-)Dzwoniłam dzisiaj do dermatologa żeby się umówić i nie uwierzycie, ale prywatnie zapisałam się dopiero na 18 stycznia
nie chcę nawet myśleć ile bym musiała czekać na NFZ... prędzej by mi twarz zgniła hahaha
nie daję rady sama z tym dziwnym czymś co mi zaserwował organizm po odstawieniu anty, tak więc postanowiłam działać z fachowcem- nie ma na co czekać 
edit.:
LiLuu Ty śpiochu Ty

![IMG_0314[1].jpg IMG_0314[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/278/278645-9ba18a2fe5fcbb610fb8c14a9bf07002.jpg?hash=m6GKL-X8u2)
Mój tata był w odwiedzinach, Maksio troszkę upierdliwy się zrobił, a ja w wolnych chwilach, których było niewiele, chwytałam za szydełko. Nie dam rady was doczytać, wybaczcie. U nas wszystko dobrze, wszyscy zdrowi. Wczoraj zaliczyliśmy drugie szczepienie. Mały zniósł je bardzo dzielnie
Rotawirusy mamy już z głowy. Pozdrawiam wszystkie:-). 

:-)