• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
I ja sie obudziłąm :-D:-D:-D:-D

Ilonko noo brawo a niech mezulek zobaczy jaki to zapierdziel w domu hehehehehehhe ale bedzie bal :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Liluu no a ta idzie spac znowu hehehe a pozniej marudzi ze nikogo nie ma :Phihihi

Losiczko a Ty zaszurana????az tak bardzo????

Katy,Jane jak sie czujecie?????

i gdzie cała reszta ???????????????????????????????????????????????

ja dzis stwierdziłam ze koniec lezenia i musze chatke ogarnąc bo na wejsciu mozna sie przewrocic,robie pozniej szybki obiad i po obiadku laby :-)
Miłego dnia :*

Lori zdrowka
Paula wyslalam ci zaproszenie na fb
Lillu mam nadzieje ze juz na swieta mala bedzie z Wami
Marcia jak tam kochana ?????
Ada lec do tego lekarza bo mnie ciekawosc zje
Valky no chyba jednak w kocnu ta @ przyjdzie.....tempka leci, migrena jest juz 2gi dzien tak ze chyba dzis lub jutro mnie dopadnie.....w koncu uffff
Dziamus jak tam ta niedziela??????
Losiczko sezon otwarty to i wiecej grosza chyba wpadnie tak???
Viola zdrowka dla Was!!!!!
Rozia kuchnia sliczniusia i jeszcze do tego bialoa......wow............ja tez juz chce!!!!! Super ze u Bianki wszystko dobrze.....niech rosnie
Joasia koniecznie daj znac co i jak po wizycie
Ilonka.....zarabiaj, zarabiaj ale pozniej juz chyba bedzie cie wiecej???
Katrina to ty tez widze zabiegana jestes....juz ci odpisalam na g
Pamela a co ci Mikolaj przyniesie???

Hej!!! A u mnie super.... świeci słonko i śnieg pada raz na jakiś czas.

Rozia fajna ta kuchnia..... ja mam dom 200 metrów na spółkę z teściową i szwagrem. My zajmujemy góre czyli jakieś 85 metrów i nie cierpię go bo ciĄGLE COŚ SIĘ PSUJE:-(

lilu skubańcu i zdążyłaś ;-)

paula a Ty znowu nocki?

lori biedaku zdrówka

katrina obrotna jesteś:szok:

joanna trzymam kciuki za wizytę:blink:

ilonka, losiczka wy pracusie :nerd:

val a jak egzamin drugi męża? zdrówka dla chłopaków:-p

martuś zazdroszczę laby :tak: ja narazie w pracy dorywczej a potem kamieniołom czyli porządki świąteczne w domu ;-)
Viola naprawdę? To nam się podobne imiona podobają ;-)

katy no mnie też ale wszędzie nawet prywatnie kolejki że i tak najwcześniej w poniedziałek mam opcję

truskafka, dziama, zagubiona.... hop hop!

więcej nie pamiętam....

Liluuu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niedługo bede ....jeszcze musze troche w domku porobic bo inaczej ..........znowu walne sie na łozko hehehe a jutro mam gosci :baffled: i musze tort jeszcze zamowic małemu na urodziny

Katy ja ok tzn jak mozna tak powiedzieć ,szalec nie szaleję wiecej leze niz cokolwiek robię :-D:-D:-D i efek taki ze jakies spodnie musze sobie kupic bo w moich dzinach juz sie nie dopne a jak zapne na gumkę to wieje w brzuch :-D a Ty jak sie czujesz???jeszcze troszkę i Pl???

Ciekawe co u Domiśki chyba da znać jak urodzi :szok::-D:szok::-D

Rozia ale fajnie juz wszystko sobie szykowac powolutku bedziecie :-D:-D:-D:-D

Ada fajnie masz snieg bo u mnie deszcz :wściekła/y:a ja nienawidze takiej pogody
boszzzzzzzzzzzzzzzzzzz wszystko mnie swędzi wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry