• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Pauluś a no dziergam dziergam i dziergam .......i niebawem oślepnę :baffled::baffled::baffled::baffled: ledwo sie wyrobiłam z wcześniejszymi zamówieniamia a tu bach wczoraj 1 komplet dziś 2 komplety........ także nie ma co spać tylko trzeba zasuwać ....... :-D jeszcze muszę zrobić na niedziele dla chrześnicy komplecik..........a jeszcze znajoma chyba weżmie dla swoich dzieci 2 komplety także chyba juz nie bede sypiać bo do 15 grudnia muszę sie ogarnąć z tym bo do pracy idę do 23 grudnia :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: w nocy wyjdę w nocy przyjdę :baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
O Jezus, ale masz urodzaj :-D ale to dobrze, zawsze to jakaś kasa wpadnie :tak: Ja tam się nie dziwię, skoro takie cudeńka tworzysz :-)
A cóż to za praca? Nic się nie chwaliłaś :no:

a bo nie ma co sie chwalic :-p mamuśka mnie ciągnie na 9 dni przed świętami do jej cukierni wiec ide .... :-p a m bedzie miec niezłą szkołę przetrwania hihihihii,,,,,,,, musi posprzątać ugotować uprac zrobić zakupy wszystko przy dzieciach w nocy do Pawcia wstać hahhhaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ojjjjjjjjjjjjj doceni chłop co robi na co dzień baba w domu :-):-):-):-):-):-):-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak sobie pomyslę ze bede musiała wstać przed 5 i wracać do domu Bóg wie o której w nocy to mnie aż skręca ....... ale 9 dni przeżyje :-D :-D:-D:-D korona mi z głowy nie spadnie ... a na święta bedzie kasa :) a inna tego zaleta pewnie długo nie bede mogła spojrzeć na słodkie hehhe....... po całym dniu otoczona plackami :-D:-D:-D:-D

Dobra Pawcio dostał flaszkę ........ wyrodna macocha upuściła nożyczki i dziecko wybudzone ale flacha w japke i śpi :-D:-D:-D:-D:-D także do 6 mogę spać spokojnie :-D:-D:-D

także Pauluś miłej pracy :-p:-p:-p:-p:-p ja idę kimać :-p:-p:-p pod cieplutką kołdereczkę

Dzień dobry

Ja mężusia wyprawiłam do pracy teraz wracam pod kołderkę bo u nas deszcze ze śniegiem zapitala fuj mokro jak diabli a zimno :szok:

Ilonko no tak :angry::wściekła/y:w dzień dla nas czasu nie masz :no: ty niedobra

Życzę wam miłego dnia

acha Rozia no ja miałam na myśli że decyzja została podjęta :-p wybacz za złe ujęcie swojej myśli:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry