• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula ano nie mogę się doczekać przeprowadzki już :-) Bo juz mam dość tego mieszkania, a na dodatek chciałabym sie jak najszybciej przeprowadzić, bo może udało by się zanim Bianka wyjdzie na świat :-)

Lori a bierzesz coś ?? Ja w ogóle ie wiedziałam,ze można brać pół dniówki urlopu :szok: Dlaczego nie idziesz do lekarza i na l4,żeby sie porządnie wykurować??

Katrina to dzis pracowity dzien był:szok:

reklama
Ja już zrobiłam Rafaelo Katrina prześlę ci pocztą :tak::tak::tak:
teraz obżarłam się pierogami :szok::szok::szok: i się ruszyć nie mogę a P nie ma jeszcze z pracy nie ma kto mnie wytransportować na piętro :errr::no2::oo:
ja wiem że wy zajęte jesteście kobitki ja też niedługo taka będę niedostępna

Rozia - no najlepiej to byłoby się wyrobić przed porodem. Trzymam kciuki żeby się udało ;-)

biorę do oczu gentymycyne. To jest antybiotyk,ale do płodu to raczej nie przenika. Na przeziębienie biorę aspiryn c , na gardło orofar i jeszcze rutinoskorbin. Smaruje się vikiem.

lilu - ale bym sobie zjadla pierogi mmmmmm aż mi ślinka cieknie na samą myśl

ja tez brałam n=tantum verde i mi pomagało i inhalacje z soli kuchennej..

Ano fajnie by się było wyrobić, ale to zależy czy zaczną oddawać mieszkania jeszcze w tym roku... Jeśli tak, to jest szansa, ale jeśli nie, to lipa... Także trzymajcie dziewczynki kciuki :-)

Roziu - kochana ja na ogół tak mam w dzień, zero czasu dla siebie. Dopiero po południu, albo wieczorem jak juz dzieci pójdą spać, to wtedy jest czas dla mnie.
Biorę sobie lampkę mojego kremu i są czę czytając co u Was się działo.

Mam do Was prośbę, ale to napiszę na grupie.

Ostatnia edycja:
I ja mam wreszcie chwilke sie pobyczyc z Wami :)
LORI - zdrowiej zeby fasolce bylo dobrze :-)
VAL - widze u Ciebie szpital na calego - zdrowka zycze
LILUU - wredotko Ty mi tu smaka robisz na takie pysznosci wrrr a ja o dzemie i kurczaku :angry:
lece jeszcze na grupe nacieszyc oko brzuszkiem Marci :happy2:

Paula tak, nowe budownictwo :-) Także jeszcze trzeba będzie wszystko w środku zrobić... A propos zmykam teraz, bo jadę z siostra za płytkami do łazienki... Wybralismy juz z m ale musze je jeszcze zobaczyć na żywo :-) Bedę pózniej :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry