• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Kurde nie wiem :szok::szok::szok::szok:
doszłam do tego że tutejsza śmietana zamiast 30% ma 48 % tłuszczu dlatego zrobiłam drugi raz i wyrabiałam ręcznym blenderem poszło już dobrze :)))))))

Paula taka zwykła wizyta. Na podglądanie jestem umówiona na 14 grudnia :-)

Liluuu ano cisza jak makiem zasiał... Ilonka zaszyła sie szydełkiem chyba, a reszta to nie wiem co robi..

A to jest wstępnie nasza kuchnia :-)
Tylko to nie do końca widać jaki to ma być kolor, bo te szare fronty są takie metaliczne, a te jasne będą białe lakierowane...:-)

Załączniki

• rys 12.jpg
    rys 12.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 47
hej kobitki..ja tylko na chwile dac znac ze zyje..nie wyrabiam sie ostatnio..
wczoraj bylismy na pogrzebie wrocilam tak zmeczona ze nie mialam sily na nic
a dzis tatus zatrudnil mnie do zarejestrowania auta i pol dnia w celnym..jutro skarbowka i rejestracja w 3 dni sie wyrobie.:-) :-)
a pochwale sie ze umowilam sie wlasnie do gina w czwartek na 17 wiec bede wiedziec co z malenstwem :-) :-)
narazie zmykam ale postaram sie zagladac..

Nie wszyscy mogą sobie tak siedzieć przed kompem!! Byliśmy na spacerku ("zaliczyliśmy" pocztę, sklep mięsny, Lidl), a potem fruuu do roboty, bo obiad sam sie nie chciał zrobić.
Dla Alinki - "kółeczka" znaczy się nuggetsy, dla Boss-a potrawka kurczak z warzywami (b. pikantny) z ryżem, a dla nas na życzenie męża grochówka.
W międzyczasie jedno pranie zrobione i powieszone, jedno dosuszone, jedno sie pierze i jeszcze jedno czeka na wypranie....
No nie miałam kiedy się ponudzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry