• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej,
ja znowu wybrałam połówkę urlopu bo nie byłam w stanie siedziec w pracy. Totalnie jestem chora, nos zapchany, gardło boli i 38 stopni. No to tyle było z robienia wykresu. No i dla dzidzi tez to nie są sprzyjające warunki.

jeśli chodzi o bete to ja przy bliźniakach mialam 1000 wiec nie super wysoka chyba.

reklama
Hehehehe pewnie tak Martuś :-D:-D:-D:szok: No nic trza dupę z domu ruszyć jak sie chce ciasto piec bede za godzinę no muszę do pl sklepu pójść a tak go nie lubię Ze masakra,:angry:strasznie nie miła pani tam jest bleeee ale tylko tam sniezke mogę kupić bo angole jej nie maja

Ja znów okazyjnie wpadam :)

Lilu też chcę pierogi, ja dziś wędlinka nie!

Marta śliczny aż się człowiekowi głaskać chce :tak:

Ja się pochwalę jak będzie synek napewno będzie Antoni Władysław a jak córka to narazie Liliana (tak wstępnie miała Julka mieć na imię ) Zofia, Maria takie trzy opcje :-D

Paula ;-)

Lori zdrówka:blink:

wróciłam teraz mam czas do 18 żeby zrobić ciasto i pierogi :szok: heheheh ja to chyba śnię ze zdążę ze wszystkim

moje kotki bardzo lubią szynkę i kupiłam dziś w PL sklepie taką wędzoną wydawało się dobrą i co i dupa nawet koty tego nie chcą nie mówiąc już o mnie fujjjjjj

a poza tym to mało mi krocza nie rozerwało tak bolało :no:

hey! ja jestem dziewczyny! wywołałyście mnie :tak:

niestety nie mam humorua ani siły... mój Krzysiak ma anginę a z tego co ja zauważyłam to kula się z nią już od tygodnia... teraz jeszcze nam tatusia rozłożyło, czyli wiadomo kto kolejny...

marta chudzielcu, oferuję parę kilo w prezencie dla fasolki... przefaxować, wysłać mailem czy pocztą???

czapki jakieś widziałam wcześniej, ale nie kojarzę dokładnie, w każdym razie fajne były:-)

Liluu zapraszam do mnie na obiad, znaczy z Twoim obiadem:zawstydzona/y:... pierożki na pewno pyszne!!!
marysia dzieciaczki śliczne!!!
katy mam nadzieję, że już zdrowiejesz porządnie! jak tam @ nadal ni widu ni słychu???
losiczko podgladalam cie wczoraj na FB, ty super kobitka jestes! a Twój małż niezłe ciacho :)))
dziama jak tam spotkanie bo albo nie doczytałam, albo nie opisałaś...
pamela mam nadzieję, że dzień w pracy udany!
Paula ciebie też na FB widziałam królewno :happy2:... ślicznaś:cool2:

więcej grzechó nie pamiętam!

acha ada ja też już nie mogę doczekać się Twojej wizyty, tak jak i martusi!!!

ja ogólnie dzisiaj robię za pielęgniarkę, kucharkę, sprzątaczkę, pokojówkę i salową... mąż mi nawet dał radę zażartować... woła mnie a jak już się zjawiłam to mówi 'SIKU MI SIĘ CHCE, SIOSTRO KACZKĘ POPROSZĘ'... normalnie hłe hłe hłe...
:baffled:

Valky no to mąż rzeczywiście chory :angry: niech go drzwi normalnie bym udusiła
co do obiadku to nie ma sprawy a deserku nie chcesz??:szok:

Trzymaj się cieplutko i nie daj się chorobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
Valkyrie Ty się nawet nie przyznawaj, bo w takim razie nie wybaczę Ci tego, że nie pozostawiłaś po sobie żadnego śladu w postaci zaproszenia :tak:
Dziękuję, ale uważam, że przesadzasz :zawstydzona/y::tak:
Zdrówka dla całej rodzinki i dla Ciebie żeby zapobiec choróbsku :*

LiLuu dasz radę, kto jak nie Ty?!
:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry