• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martuś u ciebie albo bliźniaki albo dziewczynka bo bete miałaś wysoka :tak: Więc sie szykuj na różowy kolorek :-p

A co do,zachcianek to zaraz idę do sklepu i robię Rafaello bo normalnie slinotoku dostaje :-D:cool2::szok:

Martuś no ja osobiście raczej nie- jedno na raz wystarczająco :-p aleeeee wiem, że niektórzy bardzo chcą i tak zapytałam czy Ty należysz do tej grupy :-)

edit.:

LiLuu jak chcesz to ja Ci użyczę bez wychodzenia, bo mam kilka kuleczek jeszcze, co prawda nie takie wielkie jak ciasto, no ale są
;-)
A to wysoka beta znaczy dziewczynkę? Bo ja jestem zielona w tych tematach :tak:

Liluu kurcze dziewczynka bo beta wysoka???????????? jak to mozliwe nigdy o tym nie słyszałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja mam przeczucie ze chłopak :-) synus bedzie hiii

Paula no wlasnie ja nie wiem o co w tym chodzi tez hehe

dziewczyny jeszcze z sody testy jakies robiły ????????????????????

Tak jak jest wysoka beta to prawdopodobna jest córunia :tak: Bo na bliźniaki u ciebie troszeczkę za niska :-p Wiesz siedzę w tym temacie juz rok więc trochę sie naczytalam :) i taka jest prawda
A co do Rafaello to ciasto nie kuleczki wole ciasto sobie upiec sama pychota

witam po spacerku. u nas troszkę poprószyło, zero stopni więc spacerek już w zimowej aurze. teraz obiadek pora szykować.

martuś skoro szykujesz sie na synka to imię już wybrane?

liluu robisz smaka. tak bym zjadła coś słodkiego

a reszta gdzie się ukrywa?

reklama
Agnes imię ................jeszcze nie ,chociaz moj G ostatnio stwierdził ze pojdzie zarejestruje i sam wybierze a ja sie dowiem jak przeczytam :szok::szok::szok::szok::szok::szok: hahahah rozsmieszył mnie

Liluuu to ja poproszę taki mały kawałeczek jak zrobisz :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry