• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
matko ja to bym się chętnie położyła i spała... a za to moi mężczyźni obydwaj śpią...

paula tam myślałam, ale jakoś w końcu nie wiedziałam, czy mi wypada, czy nie...:confused:

LiLuu jamiiiiiii :-) a praca fajna? Bo nie wiem czy chcę żebyś mnie z nią kojarzyła :-p

Valky no przestań ;-) Jak nie wypada, jak wypada :-) lepiej tak niż cichaczem :-D

Witam dziewczyny
Ja czasem podczytuję,ale nie mam siły pisać,jestem taka przeziębiona i sama z małym, także ciężko i coś czuję,że się zarazi bo juz jakiś marudny. I jeszcze w miejscu górnej 2 ma sine dziąsło prawie czarne i nie wiem co robić.:(

Ada serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i powiem Ci,że mój Antoś miał być do 25 tyg dziewczynką i miał być Lilianką:)

DZien dobry dziewczynki :-)

Ja dopiero teraz, bo rano m nocke odsypiął, a póxniej lekarza miałam i niedawno wróciłam i trzeba było obiad zrobić ... U Bianki ok :-) Milion badań mam teraz zrobić i ide w czwartek.

Wrzucę Wam wizualizację, ale póxniej, bo teraz musze trochę z m pobyć :-)

Martuś a jak samopoczucie ?/

Ja dzis na obiad paluszki rybne z marchewka z groszkiem wcinam, a co :-)

Lilu też dzis o Kasi myślałam...

Buziaki :*

LiLuu a no to super :tak: w takim razie z taką pracą, którą lubisz mogę się kojarzyć :-)

Violu no to kuruj nam się słoneczko
;-)

Rozia jak wizyta? Oglądałaś malutką, czy tylko zwykle badania?
:-)

Powiem Wam, że brakuje mi piąteczki...

Jedynie dać jej czas :tak:

... mam nadzieję, że nie będzie nam miała za złe tego, że czasami pomarudzimy, że jej z nami nie ma... mam nadzieję, że tylko tymczasowo
:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry