• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no nic ja już gotuję obiadek dzisiaj serwuję gulasz wołowy z kaszą jęczmienną plus obowiązkowo ogórek kiszony do tego :-):-):-):-) mniammmm a co u was ??

reklama
Cześc dziewczyny :)

roszpunka - no miło Cię tutaj widzieć ... już myślałam że Cię macierzyństwo pochłonęło na dobre :-p ... buciki super, nie wiedzialam że masz taki talent ;-)

Malami - cały czas patrze na twój wykres i podziwiam jaki juz jest długi bo mój to ciągel króciutki jak ogonek chomika hihi ale ten czas do testowania się wlecze

Kasia - no wow ale się trafiło hihi ... brać brac brać puki dają :-)

Ilonka - mi sie najbardziej podoba kotek :) a ty je czymś od środka podszywasz? ... powinnaś dla dziewczynek do kompletu robić torebeczki i sukienki dla lalek hihi :) ... jak bym była małą dziewczynką to bym chciała jedno i drugie :-D

Losiczka - i jak tam bojowe nastawienie masz przed starankami?:-p

a ja dzisiaj minimalnei lepiej, gorączka spadła no to uuuf bo anginy nie mam, tylko przeziębienie, ale łeb boli i mega drapie w gardle :dry:

wiecie co a ja mam ochote na pierogi i to taką straszną że dzisiaj bym mogla za nie zabić ... takie z kapustka i grzybkami mmmm .... byłabym sklonna w weekend zrobić, ale jutro mamy w pracy wigilię to sobie podjem hihi

edit:
ja na grupie też swoje trzy grosze wrzuciłam :wściekła/y:

LiLuu dam, dam tylko po tej nocce nie mam siły wytransportować się z łóżka, a w domu już się skończyły :-( takie żarłoki ogóreczne jesteśmy :-D

edit.:

Lori ja służę pierogami z mięskiem jakby co
;-)

Leniuch :-p:-p:-p mnie jak sie coś chce to lecę czym prędzej :-p:-p:-p ale się objadłam owocami :-) a żołądek pełny a taki pyszny obiadek już się kończy gotować :angry: znowu się najem jak wczoraj a potem do 4 rano niestrawność i zgaga :-D:-D:-D:-D ale jem teraz bo jak zacznę karmić to będzie dupa blada

reklama
LiLuu masz rację, jedz puki możesz, bo już niewiele czasu Ci zostało ;-)
Kurcze ciekawe kiedy Lily zdecyduje się zawitać po drugiej stronie :tak:

Ja to często jestem mega leniwa- niestety... zwłaszcza po nockach :zawstydzona/y: No chyba, że jest u mnie K, to w tedy mam jakąś motywację, ale tak to niet :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry