• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-) ale dzisiaj piękny dzionek :tak: szkoda tylko, że humor nie jest równie piękny...

Ilonko ja to nawet nie zdążę znudzić się tym co mam, żeby chcieć odmiany
:no:

Sylwia udanego wypadu
;-)

U mnie całą noc sypał śnieg, więc teraz czas na słońce
:-p

reklama
No to udało mi się zasnąć jak m wrócił z pracy i dopiero wstałam :-)

ilonko ja czuję się super :-) Czasami mnie troszkę zgaga pomęczy, ale ogólnie jest ok:-) Bianka w sumie grzeczne dziecko i nie robi mi krzywdy ( póki co :-) ). Rozpycha się czasami, ale w poprzek, więc żeber mi nóżkami nie liczy :-) Czasami za mocno się na prawą stronę wypchnie i wtedy to takie dziwne uczucie... Taki lekki dyskomfort i muszę ją troszkę wtdy pchnąć, żeby mi z nerek albo z watroby zeszła, ale i tak jest bardzo grzeczna:-) Mam nadzieję,że po porodzie też nie będzie nam w kość dawała :-) Jedyne czym sie teraz stresuję, to czy wszystko mam do wyprawki?? ... :-) Bo niby tak, ale jakieś mam takie wrażenie,że o czymś zapomniałam....
A Ty pojawiaj się w między czasie choć na chwilę na forum, co?

Martuś a Ty na którą masz tą wizytę??

Marysia a co bedziecie z autem robić ??

Miłego dnia dziewczynki :-)

Dzień dobry

ale pospałam :szok::szok::szok::szok:

a cisza tu szok masakra normalnie

Marta a ty gdzie jesteś ?? jak wizytka??

Pozdrawiam was wszystkie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:

edit

Marta teraz przeczytałam na enpr dlaczego masz od razu czarne myśli ????? serduszko bije a chorubskiem się nie martw proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ostatnia edycja:
Boże zanidbałam nawet tabelki................i co śmieszne nawet nie wiem na której stronie są :baffled::baffled::baffled::baffled: idę szukać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: z dzieciaczkami na razie nie wystawiam... dopiero jak sie pojawi "nowe" czyli pewnie u Ani hehe .. chyba ze Bianka bedzie chciała wyjść szybciej ale my jej jeszcze zabraniamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozia słońce nawet jak czegoś nie masz ( zapomniałaś) to przeciez sie dokupi :) :-Dnaciesz sie tym rozpychaniem bo uwierz bedzie CI tego szybko brakować :-D:-D:-D ohhhhh mnie brakuje jak pieron juz :sorry2::sorry2::sorry2: Pawcio dał mi popalić a po porodzie aniołek ... Jaś grzeczny w brzuszku a po porodzie diabełek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hihi nie to zebym cos sugerowała hihi :-D:-D:-D:-D:-D

Ania normalnie ja to CI zazdroszczę tego talentu do spania :-D:-D:-D:-D:-D Daj Ci Boże aby Lily pięknie Ci spała po nocach :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Paula ano... w sumie racja :-D

Idę szykować Pawciowi jego pierwszą kaszkę bananową hehe :) zobaczymy czy bedzie mu smakować :) wcześniej nie chciałąm mu dawać bo sie najadał samym mlekiem ale niech spróbuję tez i takiego smaku :) choć banana mu daje surowego i wcina :D

ilonko ja czuję,że Bianka nie wyjdzie wcześniej :-) No niby moge dokupić, ale wiesz, wtedy sama już tego nie zrobię, a wiesz jak to jest jak m puścisz na zakupy :-) Chociaż nie powiem, kiedś go wysłałam i miał mi kosmetyki kupić,bo mi się skończyły ikupił wszystko co chciałam :-)

Liluu Ty nasza śpiąca królewno :-) Ale moja siostra też tak miała,że prawie całą ciąże przespała :-) I Alek grzeczny był :-)

Ach ta nasza czara Marta.... Ona zawsze z takim pesymizmem musi podchodzić do wszystkiego ... Martuś nie stresuj się, dziewczyny dobrze Ci napisały ... :*

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dziekuje ze jesteście
Kuzwa czy zawsze mnie musi sie cos do cholery czepiac???????????????????????????///
teraz moze i w 2011 z aniołkiem to przez tego wirusa było
i sie nie leczy bo nic na to nie pomaga !!!!! co to ku.wa jest?!?!?!
Płakac mi sie chce
zrobiłam juz krew dzis zeby sprawdzic czy to nowe czy stare zakazenie i wynik za 2 tyg

Proszę trzymajcie kciuki zeby wszystko sie udało

widziałam serduszko i tak sie ucieszyłam ,a za chwile dostałam młotkiem w łep na przebudzenie :-(

zajrze tu pozniej

Przepraszam :-(

Marta najważniejsze jest pozytywne myślenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popatrz ile Rozia przeszła z Bianką?? Kasia es z dziewczynkami ale widzisz ile daje pozytywne nastawienie myśl ze wszystko będzie dobrze prosze nie wywołuj wilka z lasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martuś ja wierzę, że wszystko będzie OK i Ty też MUSISZ w to wierzyć :tak:

Ciesz się bijącym serduszkiem, a wszystko się ułoży :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry