• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula czy planuje?? powiem ci ze nie wiem to będzie zależało od Lily czy będzie chciała zobaczyć skąd pochodzimy :tak: jeśli nie to raczej nie

a co do czekolady to na zdrowie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hejoo ;)

witam piątkowo z pracy...z synkiem :p
mamy luźne piątki i czasem jak nie mam co z młodym zrobić, mogę go zabrać do pracy, on przeszczęśliwy bo wycieczkę ma, w sali rządzi, po tablicy pisze, koloruje, gra na lapie..a ja mogę spokojnie odrobić sie ze swoją pracą ;)

no i pięknie wyszło, ja tu narzekam na 6:30 a dla wielu to chleb powszedni ups...
my wstajemy o 7:30 i też mi się wydaje wcześnie haha ..no ale wiem, że to całkiem przyzwoita pora, minus taki, że później zaczynam pracę i później kończę..coś za coś..

Ilona super że biznesik się kręci, dziergaj z mocą ;)
proszę do tabelki wpisać Amelkę ;)
Marta a po tyłku od ciężarnej chcesz? żadnych czarnych wizji proszę nie roztaczać ;) będzie dobrze koniec i kropka !!!
Paula kciuki zaciśnięte :)
a czkolada? no baaa zawsze tylko w cycki idzie :p

z małej aktywna bestyjka, łazi po brzuchu, kopie, wychodzi przez pępek...aż strach się bać co to będzie jak pojawi się na świecie mały wariat :p
ale trzymam się zdania Ilony..że brykacz brzuszny po wyjściu na świat będzie grzeczny jak aniołek hihi po mamusi rzecz jasna :D

pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

witam,

w końcu siadłam sobie na tyłku... miałam dziś taki zapiernicz, że nie wiem jak się nazywam...

myśli oczywiście krążą wokół jednego :-(
nie biorę na razie tych tabletek... poczekam do terminu @ i wtedy wezmę i tak się przez przypadek dowiedziałam o tej torbieli więc kilka dni nie powinno zrobić różnicy a ja sie lepiej z tym czuję... choć jak znam życie skończy się jak zawsze...

zazdroszczę wam tego spania:-(:-( ale mam nadzieję, że i ja kiedyś sobie pośpię :tak:

martuś nie martw się, przykro mi strasznie ... troszkę cię rozumiem, miałam ostatnio tak samo .... taka super wizyta a tu na koniec taki szok... znowu mi się wszystkiego odechciało...
ale po jakimś czasie jest lepiej. Zobaczysz wszystko się ułoży.

paula będę trzymać kciuki&&&&

ilonka ale interes się kręci... super:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry