• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej

marysia dalej trzymam kciuki za malutką&&&& będzie dobrze.

rozia ja też mam AZS... powiem, ci że niestety przy dziecku czasami to się pogarsza... tak mi moja lekarka powiedziała, wtedy więcej się sprząta, moczy ręce i to nie pomaga... ogólnie ja mam przesuszaną skórę cały czas a teraz w zimie to już w ogóle masakra:-( ale da się z tym żyć :tak:

nie mam czasu dziewczynki za bardzo... w pracy sajgon... a teraz lecę do fryzjera podciąć grzywę bo mi na oczy leci a potem na kręgle z ludźmi z pracy się umówiłam.

powiedźcie mi czy możliwe, że przez torbiel mam podwyższoną tempkę??? bo coś dziwnie wysoka jest i nie wiem dlaczego??

jestem kochane, ale mam zapieprz przed swietami. do tego mlody caly czas na cycu wiec brak czasu dla siebie. dzisiaj jeszcze chce pierniki robic ale nie wiem czy dam rade. no i musze chate ogarnac jak mlody pojdzie spac bo zapuscilam ja troszke. mam nadzieje ze po niedzieli popakuje juz prezenty, chate na tip top przygotuje i bedzie mnie wiecej

lori bardzo sie ciesze ze wyniki super. teraz kciuki zaciskam za ten cykl

liluu jak tam u ciebie, rodzisz?

katy dzieki za przepis. bede wypiekac pierniki. mam nadzieje ze wyjda

wiecej poźniej bo pisze jedna reka bo młody je

Agnes niestety nie !!!!!!!!!!!!:wściekła/y: a już bym chciała

Lori to musiało byc niesamowite usłyszeć tak dobrą wiadomość przed świętami :tak::tak::tak: teraz tylko trzymamy kciuki za ciebie kochanie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry