• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Przemęczyłam ją plus krew inaczej krąży jak byłam w pierwszej ciąży :-D a że to był początek to zero leków bo nie wolno więc w gips włożyli :-(i teraz jest to samo ścięgno achillesa czuje że boli i chodzić nie mogę w związku z czym leże z nogą do góry żeby krew lepiej krążyła bo nie chce gipsu :tak: Julka się ucieszyła co oczywiście mnie raduje....... a co tam dziama u Ciebie?

Mam pytanko czy któraś z Was sprawdzała czy zgadza się to rzekome przewidywanie płci zależne od wieku matki i miesiąca poczęcia?

reklama
hejka :)

koleżanka przyniosła świąteczne ciacha...objadam się aż mi się uszy trzęsą haha

Ada super wieści!!! :) Niech dzidzia zdrowo pięknie i wesoło rośnie :)
z tymi wróżbami...to wiesz, fifty fifty hehe
Losiczka :) pracusiu :)
Trzymam wielkie kciuki za wieczór i ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Katy o tak, cudne uczucie, wiem że będę za tym tęsknić, wczoraj super było, bo akurat mama przyszła i miała okazję pierwszy raz poczuć jak wnuczka daje czadu :)
a Ty też się doczekasz tych szaleństw brzuszkowych :D :D :D

miłego dnia :)

Hello laseczki ja tylko wpadłam powiedzieć, że żyję :-p

Ada to teraz można Ci już oficjalnie pogratulować :-)

Rozia Tobie również gratuluję, że z mieszkaniem poszło po Waszej myśli :tak:

LiLuu Ty pogadaj już z Lily żeby wyszła
:-D

Resztę Kobietek mocno ściskam
:tak:

Miłej nocki laseczki :*

Paula ale ja ciągle z nią gadam :-D i tatuś też i nie chce nas słuchać już żeśmy jej choinkę ubrali i światełka w jej pokoju w oknie zamontowali i nic :baffled: ale powiem wam że już drugi dzień jest dużo bardziej spokojna więc może w końcu oby do świąt wyszła :-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry