• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

uffff
jestem...........

Rozia ale mialas przygody:szok:
Liluu ........czekamy.....:tak:
Truskaffka to musi byc wspaniale uczucie:-)
Lori ale wiesci :-)......super oby juz wszystko bylo dobrze:tak:
Gosiulek nie wiem czy sa tu takie mamusie.....pewnie jesli tak to sie ktos zglosi:tak:
Jane wspolczuje tego zamieszania w pracy ale napewno za kilka dni sie uspokoji ;-)
Agnes przepis jest bardzo latwy i pierniczki naprawde dobre :tak:

reklama
DZień dobry dziewczynki:-)

Ja już od 5 nie śpię... Dziś idziemy na odbiór mieszkania, więc same rozumiecie :-) Milion myśli w głowie :-) Trzymajcie kciuki od 10:30 :-) A po odbiorzę ide podglądnąć Biankę na uspokojenie :-) Bo dziś mam wizytę :-)

Miłego dnia Gwiazdy :-)

Dziendoberek :-):-):-)

Mam Wam przekazać że u Ady wszystko ok :-):-):-) ciąża wg om 5 , 6 tydz .Ada ma chorą nogę i nie może kuśtykac do kompa .Pozdrawia Was i ja też :-). Wracam do szurania mam 8 torebek Joanny i 10 kompl krakowiaków .Nie wspomne już o moich torebkach. Wczoraj zjadłam tylko śniadanie bo nie mam czasu.Ale to przecież nie tragedia ;-)

Miłego dnia, wekendu :-):-):-):-):-)

Trafia mnie. Więc się wybrałam na krótki spacer do rodziców na neta. Bardzo mi miło że tak się o mnie troszczycie :tak: W poniedziałek byłam na wizycie lekarka powiedziała że ciąża (ale usg nie robiła) i powiedziała jeszcze że mam szyjkę poszarpaną i się zdenerwowałam bo potem nie skomentowała tego wcale i bałam się że coś nie tak. Położna wysłała mnie do szefa bo powiedziała że musi mnie przywrócić do pracy i płacić zus i wszystko do porodu a kasę będę miała do końca macierzyńskiego. Tak też zrobiłam i szef powiedział że nie ma problemu pogratulował kazał się oszczędzać i podnieść wypłatę do 2000 ma żebym miała więcej na l4. Wczoraj byłam na usg i bardzo się denerwowałam tą szyjką zwłaszcza i czy wszystko ok. Ale pani doktor powiedziała że pięknie się rozwija serduszko ślicznie bije:-D termin mam na 7 sierpnia 2013 czyli dokładnie w moje urodziny moja ciocia jest na tym samym etapie i będzie miała bąka 10 sierpnia:blink: powiedzieliśmy Julce i skakała a potem się rzuciła mi na szyje że ona chcę siostrzyczkę :-D i że będzie czekała aż będę miała już brzuch pełny i coś się urodzi :-D
Z samopoczucia to nie dobrze mi czasami się koło 4 budzę i normalnie mi się tak chce wymiotować.... doradźcie mi czym można kawę zastąpić bo nie przejdzie mi przez gardło a do poniedziałku po dwie piłam i było dobrze. No i z tą moją nogą nieszczęsną mam zapalenie ścięgna achillesa załatwiłam się z Julką w ciąży i był gips dlatego teraz bronię się przed nim :)
Pewnie was nie nadrobię

Lilu widzę że Lily jeszcze wyjść się nie zdecydowała :tak: lecę czytać co u Was :)

Nie zdążyłam nadrobić ale myślę o Was cały czas :) bądźcie grzeczne i nie wykreślajcie mnie znikąd :)
Skoro wszystko poszło pomyślnie to obiecane wcześniej fluidy ... łapać i do dzieła :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Łoooooooooooooooooooooo jeju jak tu cicho:) widzę że wszystkie zabiagane że hoho :)
Losiczko bardzo się cieszę że się ruszyło z tymi torebkami :)
Ada- a co w nogę zrobiłaś? no to się Jula ucieszyła super
Małami- zdrówka bidulko
Lori- super że wyniki ok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry