• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Mnie się dziś śniło,że mój m nie żyje.... Obudziłam się i w ryk... Masakra...

liluu to nieźle Ci ta zgaga dała w kość... Mnie też czasami dopada, ale jakoś sobie z nią radzę... Gorzej mam z żołądkiem, ale moja ginka powiedziała mi,że mogę raz dziennie na to ranigast..

Sylwia my się w nowo komodę specjalnie zaopatrzyliśmy na okazję przyjścia na świat Bianki :-)

reklama
Paula dziękuję :)

Wiecie bo ja w to nie za bardzo wierzę ale wyszło mi że synuś :) co by mnie ucieszyło :)

Sylwia to cię czeka teraz roboty a jak tam nerki? Nie bolą?

Lilu może przyszedł czas na małą :) trzymam kciuki żeby prawie w weekend się wszystko rozwiązało i pierwsze święta już w domku razem :tak:

Ada na szczescie nie boli bo maly przezucil sie na 2 strone ;p
Rozia ja mam komode sama ja odnawialam bo czarna byla nie ladna teraz jest zielona ;p tyle ze balagan w pokoju i nie skonczone szykowanie a komode trzeba umyc ale to chce jak juz bedzie pokoj skonczony

witam wieczorową porą.

dzisiaj pracowity dzień za mną. a na dodatek Oluś postanowił, że dzisiaj w dzień nie śpi. jedynie przy cycu po kilka minut. więc była mała maskara. ale po kąpieli zjadł i od 20 śpi. ciekawe jaka noc będzie. bo zawsze zasypiał 21-22 i wtedy spał do 3. zjadł i jeszcze spał do 6-7. a dzisiaj może być różnie.

a ja dzisiaj pierniczki upiekłam. połowa już polukrowana. reszta jutro a w poniedziałek pierniczki norymberskie zacznę robić.

teraz uciekam do łóżka bo padam dzisiaj na pyszczek. do jutra

Hello ;-)

LiLuu skoro Lily coraz spokojniejsza to może skupia się, aby nie zabłądzić po drodze jak będzie wychodziła?
:tak:;-):-)

Agnes podziwiam i zazdroszczę chęci do pichcenia przy takim maluszku
:tak:

A gdzie resztę babulców wywiało?
:szok:

Miłego weekendu dziewczynki :*

Hej Gwiazdeczki:-)........jakos nie moge sie obrobic ostatnimi dniami....

Nawal pracy , przygotowania do wyjazdu i szal zakupowy .......zwariowac mozna :eek:
Truskafffka mam nadzieje ze sama tego znow doswiadcze :tak:
Liluu pamietaj dawaj znac jakby tylko sie cos dzialo....:tak:
Rozia GRatki.........:-)
Ada a jak tam humorek lepiej juz;-)???
Agnes a co to za drugi rodzaj pierniczkow???
Martusia kochana jak tam u ciebie;-)????
Losiczko dzieki za wiesci a ty szalejesz;-).........ale dobrze pieniazki zawsze przed swietami mile widziane:tak:
Ada Gratulacje :-)

Ja musze sie jutro spakowac bo zostanie mi tylko 4 dni a napewna beda pracowite i juz wieczorami nie bede miala ani czasu ani sily na takie rzeczy .........wyjezdzamy w piatek o 10tej.....juz sie nie moge doczekac :tak:

Reszta na G

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry