• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczyny podjelam bardzo wazna decyzje i chyba pozegnam sie z forum. Malo kiedy mam czas a jak go znajde nie jestem w stanie was nadrabiac a co za tym idzie ciagle nie jestem w temacie i nie moge sie juz wtopic przez co czuje sie ze juz nie pasuje i takie 5te kolo u wozu jestem. Czasami zajze do was. Kocham was wszystkie bardzo mocno ale niestety nie jestem w stanie juz tu sie wtopic tysiace buziaczkow dla waszych pociech dla ciezarowek spokojnych ciazowych dni latwego rozwiazania, a staraczka szybkich bociankow w szczegolnosci Katy i Losiczce buzki :****** i wesołych świąt oraz szczesliwego nowego roku

reklama
Zzagubiona szkoda:-(:-(:-(:-(:-(:-(......................ale szanuje twoja decyzje:tak:................... mamy kontakt na FB :tak: a moze za jakis czas znow bedziesz sie starac a ja nadal.........swiat jest maly ......
Trzymaj sie kochana ucaluj ta Pięknooką:-):-):-) i WESOLYCH SWIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy kochana dobrze, że mąż z Tobą jedzie, bo byś się bidulko wykończyła z taką kupą bagaży :-):-p

Ilona to samo miał w tym roku na weselu mój kuzyn, miał zaproszonych chyba ze 150 osób, z czego przyszło 90… i bardzo dobrze, bo było tak akurat
:-D Z siedzeniem nie byłoby problemu, ale na parkiecie większa liczba ludzi by się zadeptała ;-)
Ja mam rodzinkę nad morzem i chrześniaczka mojego kochanego
:-) i chętnie też bym pojechała… aleeee K jakoś nie za bardzo lubi polskie morze, bo twierdzi, że tam pogody nigdy nie ma :dry: chociaż ostatnio jak byliśmy właśnie na tym weselu o którym pisałam, to była też właśnie kuzynka z nad morza z mężem i zaprosili nas, a że z K się polubili (widzieli się pierwszy raz) to może uda mi się Go namówić :-D bo ja uwielbiam polskie morze, ma swój urok :tak:

Zagubiona no przestań
:szok: w każdym Razie Wesołych :*

Paula a w garazu mam jeszcze wiecej:-D ale to bierze nam kolega bo jedzie vanem....mam jeszcze stol, krzesla, bieznie, lustro,lodowke i wszystkie moje gary co nakupilam ostatnimi miesiacami......jest okazja wiec chcemy wszystko podac......a i zabierze tez moje zakupy podchoinkowe :-D bo troche sie tego naskladalo.............my bedziemy tylko spokojnie jechac z niewielkim bagazem.......................ja mam na droge do czytania "Piecdziesiat twarzy Greya":-)

Ilonka cos pisalas o podusi a moze plecaczek????? IMG_0307[1].jpg sorki ale nie moge przekrecic zdj

A i zapomnialam wam napisac lepszy numer odnosnie wesela......idziemy do kuzyna 29.12 w sobote..........w sumie wesele za 2 tyg a tu pani u ktorej kuzyn wynajal sale w malym palacyku wymowila najem dlatego ze nie zgodzil sie wziasc z kateringem........a podobno w umowie ma wykreslona kuchnie..........on mial swoj katering.............czujecie 2 tyg i szukal sali.......:szok: na szczescie znalazl w swojej wiosce ale rudera :eek:

Dzien doberek babulce
to żeście poszalały wczoraj ,Paula Liluu no usmiałam sie z Was ,rozkreciły impreze na całego hehehe a teraz spią pewnie ;P

Katy no juz wszystko dopiete na ostatni guzik widze ,a paterki przesliczne kurcze sama takiej szukałam ostatnio ale w Pl to................. brak słow zeby cos fajnego kupic

Losiczko a Ty gdzie ????miałas czytac do kawki?????jeszcze spiochasz??
Rozia co u Was???m obrażony ????

Ilonko a Ty tez wstawaj ;*

reklama
Dzień dobry :-)

Malami nie obrażony na szczęście, ale myslał,że zapomniałam :-) Ale nie miałam już kiedy wejść wczoraj, bo byliśmy u siostry na chwilkę po pranie i trochu nam zeszło, bo jeszcze omawialiśmy sprawy kuchni naszej :-) I szukaliśm zdjęcia do fototapety do pokoju Bianki :-)

A Ty jak się czujesz??

joanna a byłaś wczoraj w tym szpitalu?? Jak się czujesz?? Może jednak się dziś nie forsuj...

Dostalismy info,że wpłynaęła kasa z banku :-) będziemy mogli odebrać mieszkanie :-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry