• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia no to dobrze ze juz wszystko pieknie wam sie układa :-):-):-):-):-) i mam nadzieje ze zdążycie zanim Bianeczka wyskoczy ;P

a ja czuje sie ok tylko znowu gardło zaczyna mnie boleć :/

reklama
Hejka.

Co do wesel to ja lubię takie z potańcówami. U nas było zaproszonych 160 osób, ale przyszło ok 100. Na tą salę, którą mieliśmy w sam raz. Kasy poszło sporo, ale się zwróciło. I jechaliśmy do ślubu limuzyną, bo sąsiad z naprzeciwka ma Lincolna i po taniemu nam policzył.:-) Choć ja chciałam jechać naszą Asterką w kabrio, którą wtedy posiadaliśmy.

agnes, u mnie też różnie z tym spaniem. Są dobre noce, a są gorsze kiedy mały budzi się co 3 godziny. Tak już chyba będzie dopóki nasze dzieci nie pójdą na studia,więc trzeba się przyzwyczaić :-D

rozia, ale super:-) To teraz się urządzać szybko i czekać na Bianeczkę.

Jedzonko będziemy podawać za miesiąc, tak postanowiłam:tak: Już się nie mogę doczekać!

Witam Witam Paniusie moje śliczne :-)
BOże....... i nie wiem co miałam napisać .......no starość nie radość :-D

Zagubiona WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Kasiu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ZAJEBIASZCZY TEN PLECACZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale zanim Ja taki zrobie bedzie następna zima :-D
Martuś wstałam a raczej Jaś mnie do tego zmusić dziś :szok: odkrył kołdrę i ciągnął za rękę aby wstać juz , bo on zapalił choinkę , obudził rybki, poprawił roletę bo mu spadła i obudził Pawcia :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ( pominę ten fakt ze wykorzystał to ze śpię jeszcze na jedno oko i zjadł 2 cukierki z choinki :crazy: )

Asiu potem napisze do Ciebie .:tak::-)
Kasiu co TY mówisz ??????????????:szok::szok::szok::szok::szok: Jezzzzzzzuuuuuuuuu......Pewnie nie takie sobie wesele wyobrazali no ale cóż zrobić .......dobrze ze coś znaleźli :szok:
Rozia supcio :-):-):-):-):-):-):-):-)

I nie wiem co miałam jeszcze dodać :dry:

Musze sie zbierać i biec na pocztę :-):-):-):-) i po włóczki ........Juz sobie wyobrażam jak bedzie mi Jaś marudzić ze tyle musimy chodzić :confused: no ale jak trzeba to trzeba :)

miłego dnia :)

Witajcie - nadrobilam dopiero glowny czeka mnie jeszcze grupa ale to dopiero wieczorem bo jedziemy do pediatry na kontrol a potem jeszcze tysiace spraw do zrobienia przed swietami wiec czasu brak w ciagu dnia ale sie poprawie i wszystko opowiem.
ZAGUBIONA - Wesolych i zdrowych swiat !!!!!!!
Przepraszam ze w takim mega skrocie ale czas goni buziaki kochane i do wieczorka

A CO SIE STALO ZE NIE MOGE WEJSC NA GRUPE ????

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :-D

Ilonko Jasiek mnie rozwalił po prostu no ale wiesz po kimś to ma :-p:-p:-p:-p

Rozia ale się cieszę że pieniązki już wpłynęły i mieszkanko niedługo będzie wasze :tak::tak::tak:

Marysiu stara grupa nie istnieje ale masz zaproszenie do nowej :tak::tak::tak: ciesze się ze już jesteście z powrotem

Zzagubiona szkoda że odchodzisz ale ty wiesz lepiej;-) Wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :*:*:*:*

yyyyyyyyyyyyyyyyyyy Paula wstawaj bo ci Lilkę wpuszczę do łóżka :-D

udanego dnia kochanieńki ;-)

a Ja chciałam wrócić tak sentymentalnie do zeszłego roku

a mianowicie ROK TEMU 20 grudnia zobaczyłam pierwszy raz MALUSIEGO PAWEŁKA I JEGO PIĘKNIE BIJĄCE SERDUNIU :-) BOZE AZ MI ŁZY STANĘŁY JAK SOBIE TO PRZYPOMNIAŁAM,
same wiecie jak sie bardzo bałam, ze jego tam nie bedzie ....... ale był .....a teraz leży sobie taki śliczny i roześmiany i wpatruje sie we mnie tymi wielkimi słodkimi oczkami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
JEŚLI TO MOJA NAGRODA ZA WSZYSTKIE CIERPIENIA TO COFAJĄC SIE WSTECZ BYLO WARTO !!!!!!!!!! myslę o moich aniołkach ale teraz moje aniołki to Pawełek :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

przepraszam ......ale musiałam .....bo wiecie jakie to dla mnie ważne :zawstydzona/y: DZIĘKUJĘ ZE BYŁYŚCIE ZAWSZE PRZY MNIE ... !!!!!!! W TYCH TRUDNYCH I TYCH RADOSNYCH CHWILACH !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry