• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Aniu haha to sie ciesz ze Cię nie było :-p bo ja panikowałam strasznie ... byłam pewna na 99% ze znów bede miec puste jajo ... bo..........nie rzygałam jak kot :-D:-D:-D:-D:-D:-D także dziewczyny miały ze mną do tego czasu przechlapane :zawstydzona/y: należy im sie medal ze mnie z forum nie wypiieprzyły :-D:-D:-D:-D:-D:-D :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Mnie tez nie było ale i tak cie kocham :P :)

jak nie urok to sraczka jak to sie mówi!!!! Piekarnik mi siadł no ale żeby tak na święta wrrrrrrrrrrr no to upiekłam sobie karczek ciasto planowałam jedno robic bo i tak nas nie ma ale i jednego nie będzie znalazłam przepis na Rafaelo bez pieczenia chyba zrobię Moje Wypieki | Rafaello

Ilonko Ty moja kochana :-):-):-) po to tu wszystkie byłyśmy, jesteśmy będziemy ( no ja to chyba :-) ) żeby sie wspierać. Smiać sie razem , podawać husteczkę jakby co. Dac kopala w dupala :-)

LiLuu kurka a ja myślałam ze Ty to od początku z nami jesteś :sorry2: ale pięknie się wpasowałaś i wogóle nie widać opóznienia :-D:-D:-D

Wogóle wszystkie dziewczyny fajnie trafiły :-):-):-) no może poza jedną :baffled:

Doszły mnie słuchy, że jakaś imprezka tutaj trwa :cool2: tak więc wpadam z przebojem https://www.youtube.com/watch?v=WXvauQg99hQ :-D

Joasiu i jak tam z Wami, wszystko OK?
:confused:

Martuś zapraszamy na kolejną bibę
:tak: a co do Twojego gardełka to polecam okład z młodych jajeczek :-D:cool2:

Rozia jak po imieninach mężusia?
:-p

Roszpunka że też nie znałam Cię wcześniej, bym się pobawiła na Waszym weselisku
:-D

LiLuu
odmeldowuję się
:nerd: leczyłam kaca moralnego po wczorajszej dżamprezie :sorry2::-D A Wy dalej 2 in 1 ? :szok: No ja się pytam, ileż można??? :-p

Dziama
to bardzo nieuprzejmie ze strony piekarnika
:tak:

Losiczko z tym nie trafieniem masz na myśli mnie ??
:rofl2::laugh2:

Witam ja wrocilam ale nie mialam kiedy wejsc na kompa bo glowa mnie boli ze hohohho i mam dosc z malym wszystko dobrze rozrabia i serduszko pieknie bije 27.12 mam usg

reklama
hej :-) dziewczynki

Dziama no masz ci los:wściekła/y: z piekarnikami

Paula he he a K jeszcze jest???:-p dobrze wyleczył po tańcach:-)

Rozia chyba ci zazdroszczę urządzania mieszkanka:-)

Sylwia
super:happy2:

Ja wróciłam z zakupów... w końcu trzeba było się wybrać bo mama powoli psy zaczęła na mnie wieszać:zawstydzona/y: zawsze mówi że dwa auta w domu i nie ma kto jej po sklepach po wozić:zawstydzona/y:. Już mam czyste sumienie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry