• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

napisze tylko jedno
magda usunęłyśmy , przepraszam ja usunęłam po wspólnej rozmowie z dziewczynami WTEDY GDY TY ODESZŁAŚ ........A NIE PRZED TWOIM ODEJSCIEM A TO CHYBA SPORA RÓZNICA !!!!!!! WIEC JUZ NIE PRZEKRĘCAJ I NIE RÓB ZE MNIE POTWORA !!!!!!!!!!!!!!!!!! SZKODA ZE NIE POTRAFIŁAS TEGO MI OD RAZU NAPISAC, WYJASNIC TYLKO OD RAZU NA MNIE PSY WIESZAĆ .... JA SAMA NIE PODEJMUJE DECYZJI - TYLKO WSPÓLNIE Z DZIEWCZYNAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!! NO ALE OCZYWISCIE MNIE SIE ZA WSZYSTKO OBERWAŁO - SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!

JA NA TYM KONCZE TEN TEMAT TUTAJ - BO NIE WARTO JAK WIDZE SIE WYPOWIADAC BO ZAWSZE TO JA BEDE WINNA !!!!

reklama
Ilona - mysle ze przesadzasz .... Magda tylko wyjaśniła dla czego nie pisze. Jej odczucia i ma do tego prawo, nigdzie nie pisala że jesteś potworem :confused:

czy mi na tym etapie też wolno napisać że jestem ciężarna i nie wolno mnie denerwować?

Widze ze tu ktos bardzo delikatny na swoj temat jest bardzo mi przykro albo i nie ... Na tym koncze moj temat na tym watku
Lori Dziekuje i zycze szczesliwej i spokojnej ciazy nie denerwuj sie nie warto :*

Lori ale to wychodzi tak, jakby zagubiona przestala pisac, bo ja usunelysmy z tabelki, a tak nie bylo, bo sprawa tabelki byla niedawno, a zagubiona juz dawno temu napisala,ze odchodzi z bb... ja nie barzdo rozumiem o co chjodzi... przeciez jesli sie zacznie udzielac, to sie dopisze do tabelki i juz...

A co ilonka napisala co ona czuje i tez ma do tego prawo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry