• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
objedzeni pizzą... chyba sobie drzemkę strzelę :-p

dzień dobry ;)

Lor rośnijcie zdrowo i czasem skrobnij coś, żebyśmy chociaż wiedziały że wszystko oki, bo tak jak Dziama pisała, wiemy ile przeszłaś i bardzo wam kibicujemy

Współczuję pracującej niedzieli dziewczyny...niech czas szybko zleci i do domu ;)

i reszta niech się ładnie zamelduje ..czekamy ;)

magdalena151- milo ze napisałaś bo nie ukrywam przykro mi sie zrobiło..... rozumiem ze to forum na ktorym jednego dnia ktos jest innego juz go nie ma z takich a nie innych przyczyn............ale było mi przykro jak napisałas że odpuszczasz bb bo i tak mało tu jesteś i nie masz czasu a potem zakladasz nowy nik i jestes w innym wątku.... poczułam sie trochę oszukana dlatego cieszę sie że sie odezwałś pozdrawiam :) my w sumie jkos mało miałyśmy z soba wspolnego bo pojawiłam się tuż przed porodem ale Nadia była piwerwszym forumowym dzieciaczkiem więc sentymant zawsze pozostaje hehehe

Witam słońca :)

My juz w domciu :)
Impreza udana , ale zwinęliśmy sie wcześniej aby jeszcze posiedziec razem :)

a Najlepsze jest to ze dostałam ............... CALUTKĄ WIELGACHNĄ REKLAMÓWĘ NOWYCH WŁÓCZEK :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) no to teraz mam pole do popisu hihihi :-) aaaaaaaaaaaaaaale sie cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-p

miłego wieczorku kochane !!!!!!! :-)

truskaweczko skarbuś po ile te takie maskotki ???? co wstawiałas link na grupę ???????? Normalnie zajeeeeebiste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Znając mojego Jasia narysowałby domek albo robota hehe :)

dziama odeszlam bo i tak jak tu sie pojawialam to czulam ze w dup..kach mnie macie tylko Katy byla zainteresowana wiec po co tu mialam byc stracilam z wami wspolne tematy juz prawie rok temu

A po za tym zagladalam tu i jak przeczytalam ze osoby podczytujace nie sa tu mile widziane to ...... zacenzuruje, a pozniej wyrzucanie z tabeli fajnie Ilona ze moje dziecko balaganem wam bylo. To naprawde mile bylo...

Ostatnia edycja:
reklama
Magda chyba przesadzasz, moim zdaniem.... napisałaś ze kończysz z BB ze odchodzisz itd , wiec do kogo teraz masz pretensje.. w tablece są te osoby które sie udzialają,,, które są z nami ... TY odeszłaś .......
POZA TYM JA SAMA TEGO NIE ZROBIŁAM,.,,,, TO BYLA NASZA WSPÓLNA DECYZJA - DZIEWCZYN ...... WIEC DLACZEGO MASZ DO MNIE PRETENSJE ?????????????????????

ale jeśli ma każdy miec do mnie wąty o tą tabelkę to ja sie wypisuje !!!!!!!! nie bede jej prowadzić .. skoro jest żle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ze ja sama nigdy niczego nie robię.... zawsze omawiam to z Wami ............. wiec ja mam to juz w nosie i to forum też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry