• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Mam nadzieje ze sie jutro odezwie,,,,, na wykresie tez jej nie ma:-(:-(:-(:-( kurcze stresuje sie teraz :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Lori była na BB dziś na wrześniówkach ,,, szkoda tylko ze do Nas nie wpadła..........:-(

Ostatnia edycja:
reklama
witam.
U nas noc ciut lepsza ale z mamusia w łóżku bo tatuś nockę miał w pracy:)
Dziś idziemy na długi spacer na orkiestrę coby wspomóc dzieciaczki jak co roku:)

aaaaaaaaaaa i zerknijcie na grupę.

Miłej niedzieli.

Witam w mroźną niedzielę ;-)

U mnie trochę śnieg dzisiaj posypuje, temperatura -4 więc jest OK.

A ma może któraś jakieś info od Ady?
:confused:
Lori też mnie niepokoi :-(
Martusi też jest mało, ale daje chociaż znaki życia na enpr
:tak:

Dziama nie zazdroszczę niedzieli w pracy... :*

Miłej niedzieli :-)

akurat weszłam się pokazać, a tu o mnie :-D:-D:-D

szczerze mówiąc na chwile chciałam sobie dać na wstrzymanie bo nie podobały mi się te "kłótnie" wykasowania z list itd, ja miałam przerwę od bb i nie wnikam do końca co się działo, ale troche tak dziwnie było jak kasowałyście dziewczyny.
Macie o czym rozmawiać bo jestescie na podobnym etapie, a mi do malutkich dzieci w domu jeszcze daleko. Wtedy było inaczej bo się wszystkie starałyscie, potem byłyście razem w ciąży a teraz macie małe dzieci. Ja jestem po prostu na innym etapie.

reklama
witam moje drogie :)
Viola czyli wyspani....tzn Wy bo mąz nie bardzo:-p
Sylwia nadal 2 w 1 :-p:-p:-p\
Rozia Bianka tez w brzuszku nadal ???????????:-p
Dziama :baffled::baffled::baffled: bidulko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochane udanej niedzieli :)

U nas pięknie biało za oknem :) napadało śniegu- aż miło :)
My dziś idziemy na imieniny do rodziców tzn taty wiec ja dziś kuchnię omijam szerokim łukiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wpadnę wieczorkiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry