• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam popołudniowo:) a raczej juz wieczornie bo sie ściemnia za oknami

jak wam mija sobota? Pewnie pracowicie :tak: My zaliczylismy spacerek chociaż zimno bardzo i mroźny wiatr

powiedzcie mi czy mogę jeść kisiel ? Bo jadam dzem codziennie to myśle ze kisiel chyba nie zaszkodzi :sorry2:
Calusy i dużo zdrowka dla was i waszych rodzin :)

losiczko, zapomniałam wczoraj o tobie. Kuruj się i szyj, bo kasiorka potrzebna. A o postępach swoich maluchów małych i tych większych zawsze możesz pisać;-)

katrina, Maks skończy 5 miesięcy, nie 4 hihi:-p No leci ten czas, leci. Pamiętam, jak ktoś napisał Violi, że jej Antoś ma 7 miesięcy, a ona pisała, że 7 do pierwszych urodzin hihi. :-D A teraz już rzeczywiście ma. Nadia będzie miała roczek już za całkiem niedługo.

Agnes, Oluś lada dzień zacznie dobrze chwytać. Maksio się nie bujał na brzuszku i nie ma chyba zamiaru hehe. Ciekawa jestem jak to wygląda u was w praktyce

sylwia, rozia, też już się nie mogę doczekać waszych szkrabów:-)

lilu, ja jadłam kisiel z tartym jabłkiem i galaretki.

Roszpunka - wybacz, jak mogłam sie tak pomylić... ale wiesz cały czas chcę mówić, że Kuba ma 7 mies., a on siedem miesiecy skończył 4 stycznia, czyli teraz "leci" juz ósmy.Jeszcze chwilka i będziemy wyprawiać pierwsze urodzinki.

Witam

Leci czas leci a po dzieciach widać jak leci bo po nas to nieeeee;-)

Liluu a możesz dzem? bo ja jak córkę karmiłam to po dżemie się darła zwłaszcza po truskawkowym.

My mamy kolejnego ząbka okupionego mękami małego i moimi,dlatego mnie ak mało bo mały cały czas płacze i nie chce spać echhhhh.

A na stronę zagubionej nie mogę wejść:-( o co kaman????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry