Hejka.
sylwia, dobrze, że nocka nie najgorzej. W końcu rozgryziesz tego swojego skarba małego. ;-) Ja swojego jeszcze nie rozgryzłam do końca;-)
losiczko, ja też czekam na fotkę nowej fryzurki:-) A jak interes na allegro się kręci? Daj znać jak siostra:-)
paula, już lepiej?
ilonka, mój siostrzeniec dostał łóżko piętrowe jak miał 4 lata. W dodatku nie miał drabinki, tylko się wspinał po półkach i nigdy nic mu się nie stało;-) Też myślę, że lepsze piętrowe, bo nawet w dzień są 2 miejsca do zabawy. Można dokupić dodatkowe barierki do takiego łóżka, gdzieś widziałam takie.
Łóżko super, bardzo mi się podoba. I cena nie taka straszna, jak za 2 łóżka z materacami i szufladami. I barierki mają solidne. Zawsze możesz zerknąć na tablicę w poszukiwaniu;-)
Martusia, wszystko dobrze u ciebie?
U nas już chyba lepiej z przeziębieniem. Ja się czuję całkiem dobrze, katar już tak nie cieknie. Mały czasem zakaszle, ale poza tym to też mu już z noska nie leci, i chrypka jakby mniejsza.
Wczoraj Mały dał mi koncert wieczorny. Jak zwykle kąpiel, smarowanko, piżamka i przy cycusiu ten w ryk. Głodny był na pewno, ale cyca nie chciał wziąć do buzi. Godzinę się z nim mordowałam, nosiłam, tuliłam, śpiewałam, a jak chciałam dać jeść to znów ryk. W końcu rozebrałam go z piżamki do samej pieluchy, a ten zabrał się za zjadanie i poszedł spać

Mały nudysta mi rośnie

;-)
Aha, no i
mamy pierwszy ząbek 
Szczerze mówiąc mam mieszane uczucia... Wolałabym, żeby ząbki posiedziały sobie jeszcze w dziąsełkach