reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori mojemu m tak się to imię podoba że normalnie żadne argumenty do niego nie docierają mnie też się to imię podoba ale nie ma w nim tego czegoś co by sprawiło że nie mogłabym brać pod uwagę innego imienia. a co do Lily to ja nie jestem zdania żeby ze względu na imię tak dużo można było cech przenieść zależy od dziecka ja się i tak nastawiam na to że będzie wyło 24h na dobę bo Julka była bardzo grzecznym dzieckiem więc teraz liczę się z tym że poczuję co to znaczy mieć dziecko :-D:-D

reklama
Malami - jeszcze sie nad tą firmą zastanawiam STERNTALER ochraniacz gruby myszka Mathilda NOWOŚĆ (3116491734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/2-el-posciel-myszka-mathilda-sterntaler-i3133810782.html

z tej stronki podobają mi sie obie z góry, ale cieżko sie zdecydować http://muzpony.com.pl/sklep,kategorie,kat,45,10.html?down=&up=

AdaW - ja tam sobie wizualizuje w głowie grzecznego aniołka... wiesz na zasadzie prawa przyciągania hehe :-D

Ostatnia edycja:
Kurcze nie wiem czy każdemu odpisze bo juz zapomniałam

losiczko czekamy na zdjęcia nowego projektu :)

lori i Ada hehehehe

violu zdrowka dla was ;)

ilonko zazdroszczę tego rozpieszczania ;)

malami ale szalejesz :)

yyyyy wiecej nie pamietam przepraszam ;(

caluski dla wszystkich

edit

lori ja tez sobie robiłam takie wizualizacje hehe i co ? I mam aniołka z różkami

Liluu - a jaki macie teraz wózek? ... chyba przegapiłam jak wstawiałaś :sorry2: ... no i spróbuj z tą chustą, byle do lata to będziesz brała ją na kocyk. Nie no może masz aniołka tylko takiego co nie lubi spacerów :-p

Witam wiosennie :-) słoneczko świeci, że aż miło :tak: +18’C oczywiście w słońcu, ale jednak :-)

Martuś
dziękuję :* no nareszcie, teraz jeszcze tylko ją podpisać i ulga jakich mało
:tak:
Miłych i owocnych zakupów- mam nadzieję, że dojdą do skutku
:-)

Losiczko czekam z niecierpliwością na projekt-zagadkę
:-)
Jak ciocia?
:confused:
Może szybciej będzie Franuś, albo Franciszka niż Ci się wydaje
:tak:
U mnie będzie kieeeedyś Szymon- mi to imię podoba się od zawsze, a ostatnio i K powiedział, że Szymon to fajne imię- co jest mi bardzo na rękę, jeżeli oczywiście nam się nie odmieni do odpowiedniej chwili
:-D

Violu dobrze, że z dzieciakami lepiej
:tak: teraz Ty się kuruj, żebyście mogli korzystać z pięknej wiosennej pogody całą rodzinką :-)

Ada ja mam umowę na nieokreślony od kiedy tylko zaczęłam pracę
:tak: Nie zmienia to jednak faktu, że nie zostaję tam :tak: Chodzi o umowę K, bo do tej pory miał dwie na określony :blink:

Lori moja kuzynka ma córkę- Olę. Super z niej dziewczynka, wygadana, rezolutna naprawdę baaaardzo fajna
:tak: ale, jak była niemowlaczkiem dała im niemiłosiernie popalić :-p Spania i spokoju to Oni przy niej kompletnie nie mieli :no: Na szczęście młodszy brat Oli im to wynagrodził, anioł- nie dziecko :tak: Mam nadzieję, że Twoja Ola jednak będzie mniejszym rozrabiaką :-)

Produkcja na forum rośnie- jak to było w tedy kiedy do Was dołączyłam i to mi się podoba
:cool2:

Miłego, słonecznego Dnia :*

Lori, Ola też mi się podoba, ale moja eks szwagierka ma tak na imię i u mnie odpada:sorry2: Skoro ci się podoba to imię, to czemu nie. Drugie jej wybierz sama;-)

Paula - a może pojedziesz do swojego i tam gdzieś pracy poszukasz skoro on ma umowe na stałe a tak to ciągle w rozjazdach jesteście.

Roszpunka - drugiego tez nie wybiorę bo ma być Teresa po mojej świętej pamięci teściowej :blink: .... jak widać nie mam w domu nic do gadania tylko z kasy trzeba wyskakiwać :-D:-D:-D

wczoraj Mati przyszedł do mnie nachylił sie nad brzuchem i zaczął krzyczeć "Ola kopnij, Ola kopnij" :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lori taki jest plan, tylko najpierw On musi się zdeklarować, żebym była pewniejsza przyszłości :tak: I w tedy ja poczynię kolejny krok :-p

Do góry