Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale postaram sie szybko to zrobic 
jestem, jestem :-):-):-):-):-):-):-) doszla paczuszka w piatek.. ale nie mialam nawet kiedy napisac 

zreszta napisze Ci esa zaraz :-)

nawet nie wiedzialam ze takie cos istnieje 

hihihi super ..... moze jak Lily bedzie wieksza to bedzie lepiej, bedzie obserwowac swiat itd 

:-) Pawelek tez mial sztywne nozki jak byl taki jak Olus 

hihi 
a przede mna tyle roboty w tym tyg ze az mi slabo jak pomysle 

czyli zostajesz w robocie?
Dobrze wyczytałaś ja będę mieć Antosia bądź Lilianę więc gusta mamy podobne

bardzo sie cieszyłam i generalnie dużo myslalam o imieniu bo to dla mnie ważne. Teraz jak przyszło co do czego to znowu imienia nie wybierałam bo syn sie uparł że ma być Ola. Dyskusji nie ma żadnej, wszystkie propozycje szybko odrzuca. Ciągle mówi do brzucha Ola, każdy sie przyzwyczaił no i reszta rodziny też mówi Ola. Wiec juz raczej tak zostanie i ja nie mam nic do gadania. Imię jest ładne, bardzo mi sie podoba. Ma fajne znaczenie i pozywtywne skojarzenia. Wszystkie Ole jakie znam to były mądre, wesołe i ciepłe dziewczyny, ale jest mi po prostu przykro że znowu mi nie było dane i jakos mi to tak wewnętrznie nie daje spokoju.
;-)
Co do Oli to znam tylko jedną i to nie jest dobra kobieta :-( przeciwieństwo Twoich Oli :-)